Взривното отиде много по-далеч от очакваното и ще нанесе огромна

...
Взривното отиде много по-далеч от очакваното и ще нанесе огромна
Коментари Харесай

Британски медии: Хари и Меган хвърлиха мощна бомба върху Бъкингамския дворец

Взривното отиде доста по-далеч от предстоящото и ще нанесе голяма щета на кралското семейство, разясняват английските медии през днешния ден.
Херцогът и херцогинята на Съсекс, както са публично известни, хвърлиха " задоволително бомби, с цел да потопят флотилия ", заяви в. " Дейли Телеграф " след излъчването на изявлението в Съединени американски щати в неделя вечерта. „ И е допустимо някои да се опасяват, че може да нанесат сходни вреди на английската монархия “, добави той.
„ Каквото и да очакваше кралското семейство от това изявление, беше по-лошо “, написа различен вестник, „ Таймс “, по традиция про-кралски.
Крис Шип, кралският редактор на ITV, който ще излъчи изявлението във Англия в понеделник вечерта, съобщи, че " за момент е бил неподвижен " от големия размер разкрития.
 Меган и Хари чакат щерка през това лято Меган и Хари чакат щерка през това лято
Съпругата на английския принц Хари Меган Маркъл съобщи пред Опра Уинфри, че чака момиченце, което би трябвало да се роди това лято. Въодуш...
" Двойката натовари на процедура бомбардировач В-52, прелетя с него над Бъкингамския замък и по-късно разтовари арсенала си тъкмо над него, бомба с голям заряд ", добави той.
Сега Бъкингамският замък е изправен пред „ два доста съществени въпроса “ - първо, изказванието на Меган за расистки мнения по отношение на евентуалния цвят на кожата на бебето й второ, че тя не е получила поддръжка, до момента в който е имала мисли за самоубийство.
е единственият член на кралското семейство, който „ излиза незасегнат “, написа " Дейли Телеграф ". И въпреки всичко съгласно Шип, защото двойката показа толкоз съществени терзания по отношение на кралското фамилията, " сигурно техните тежки рецензии към него се разгръщат и върху самата кралица. "
И въпреки всичко имаше и рецензии към двойката, че са дали изявлението. Таблоидът " Дейли Мейл ", който е мощно сериозен към Меган, цитира кралския специалист Робърт Джобсън, който сподели, че двойката е " захласната от себе си ". И той назовава изявлението им на моменти " извънредно самодоволно ".
Няколко медии сложиха под подозрение изказванията, в това число това на Меган, че кралското семейство е трансформирало разпоредбите си, с цел да лиши сина й Арчи от купата „ принц “ поради цвета на кожата му.
 Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган
Съпругата на английския принц Хари Меган Маркъл съобщи, че представители на кралското семейство са я принудили да откаже обществени изяви...
„ Това е комплицирана област - има открити правила, че Арчи няма да бъде принц по рождение, а ще бъде принц, когато Чарлз (бащата на Хари) стане крал “, написа " Таймс ".
Арчи можеше да вземе купа, граф на Дъмбартън, само че родителите му избраха да не го вършат, сподели кралският специалист Робърт Хардман пред Би Би Си.
Междувременно " Телеграф " упрекна кралицата на американското ток шоу Уинфри, че приема отговорите на двойката като " евангелие ", макар " очевидните несъгласия ".
Дворецът не е коментирал до момента - и не е ясно дали ще го направи.
„ Позицията на фамилията би трябвало бъде да резервира хладнокръвие “, сподели Хардман. " И евентуално това ще стане ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР