Взрив по време на втората вечер на Летните театрални празници

...
Взрив по време на втората вечер на Летните театрални празници
Коментари Харесай

Повреден прожектор доведе до евакуация на публиката на представление с Мамалев, Воденичаров и Токмакчиев в Банско

Взрив по време на втората вечер на Летните театрални празници „ На публиката с любов” в Банско докара до евакуация на цялата аудитория от салона на читалище „ Никола Вапцаров” в Банско, оповестява struma.bg.

Малко след началото на спектакъла „ Майсторите на комедията” с присъединяване на известните артисти Георги Мамалев,Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров щета в кондензатора на един от прожекторите и задръстване на залата с пушек наложи намесата на пожарната.

Принудителният антракт е изработен след втория гърмеж. Първият, който се чул в залата, е майсторски отигран от Мамалев и публиката даже не е усетила че има щета. Миризмата на бакелит и димът след втория гърмеж обаче наложило спектакълът да бъде пресечен и всички са изведени на открито.

Проблемът е отхвърлен доста бързо и след оглед от чиновници към РСПБЗН- Банско спектакълът е траял. При случая няма потърпевши хора. Той е признат от феновете като част от спектакъла, в който са включени скечове, текстове и облици от телевизионни и театрални формати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР