Взискателните шофьори разчитат на много критерии, когато става дума за

...
Взискателните шофьори разчитат на много критерии, когато става дума за
Коментари Харесай

Hankook пуска Ventus Prime 4

Взискателните водачи разчитат на доста критерии, когато става дума за избор на нови гуми, като безвредно боравене, ниско изхабяване, висок комфорт, невисок звук и понижено противодействие при търкаляне. Новият Ventus Prime 4 на Hankook предлага в допълнение усъвършенствана композиция от продуктивност, сигурност, комфорт и екологични свойства.

Още с стартирането си на пазара с новият си профил на лятна гума, дружно с SUV разновидността, Ventus Prime 4 включва 67 размера от 16 до 20 инча, с широчина на протектора от 195 до 255 мм с напречни разрези от 40 до 65 и скоростни показатели H до Y. Новият профил следва Ventus Prime 3, преди този момент най-продаваната гума Hankook в Европа (над 20 милиона бройки от 2015 г.насам), която сложи нови стандарти за прекъсване на мокро, противодействие при търкаляне и ръководство на изсъхнало по това време.

В влиятелния бизнес с автентично съоръжение, гумата също съумя да убеди доста производители на транспортни средства в своите характерности. Различни модели от Audi, Ford, Hyundai, Mini, Opel, Seat, Skoda и VW са били и се оборудват фабрично с Ventus Prime 3.

„ Нашите инженери съумяха да подобрят в допълнение отличните свойства на Ventus Prime 3 “ - споделя Сангхун Лий, президент на Hankook Tire Europe - „ Вече можем да предложим на нашите клиенти ново потомство артикули с още по-висока сигурност и комфорт. Затова сме доста уверени, че с Ventus Prime 4 нашата компания е създала и предлага сполучлив правоприемник на най-продаваната гума на Hankook в Европа. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР