Взети са всички мерки по отношение на конфликта в спортното

...
Взети са всички мерки по отношение на конфликта в спортното
Коментари Харесай

Взети са всички мерки след конфликта в спортното училище

Взети са всички ограничения във връзка с спора в спортното учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев “ в София, това показаха в известие до медиите от Министерство на младежта и спорта.

Няма съществено потърпевши при спора в спортното учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев “ в София тази заран. На място в учебното заведение още преди обяд дойдоха заместник-министрите на младежта и спорта - проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, ръководителят и основният секретар на Държавната организация за протекция на детето – Теодора Иванова и Камелия Николова.

По предварителни данни в междучасие в учебния кулоар е зародило спречкване сред момиче и момче, възпитаници от учебното заведение. Установено е, че момичето е ударено. Вследствие на случилото се родственици на ученичката са пробвали да се саморазправят с момчето. Дядото на момичето е носил скрита секира.

Персоналът на учебното заведение е реагирал извънредно съответно и навреме заместващата директорка е лишила брадвата. Незабавно са сигнализирани органите на реда, които са взели ограничения. Учебният развой продължава обикновено.

По проблема са ангажирани всички виновни институции, чиито екипи подхващат нужните ограничения. С учениците и с учителите ще работят психолози.

По отношение на момчето е открито, че има и други прегрешения и още преди момента на днешния случай е в очакване на пренасяне в друго образователно заведение.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР