Взехме решение да заменим Мутри вън с Ние идваме, защото

...
Взехме решение да заменим Мутри вън с Ние идваме, защото
Коментари Харесай

Манолова: Готови сме за разговори с ИТН и ДБ за подкрепа на правителство

Взехме решение да сменяем " Мутри вън " с " Ние идваме ", тъй като апелът не е задоволителен да изгоним мутрите от всекидневието на българските жители. Мутрите са добре окопани на всички етажи във всички управляващи. Тепърва конфликтите с тях ще провокират катаклизми и турбуленция. Това съобщи водачът на Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова. 

Готови сме за диалози с Има Такъв Народ и Демократична България за поддръжка на държавно управление, което да е отдадено на дневния ред на българските жители. Искаме правдивост и във връзка с наказванията и във връзка с разпределение на богатствата. 

Искаме чуване на вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков и министъра на правораздаването Янаки Стоилов поради настояването за отстраняването на основния прокурор Иван Гешев. Това съобщи ръководителят на „ Изправи се! “ Мая Манолова от пленарната естрада.

Тя уточни, че парламентарната ѝ група е подготвила за внасяне над 20 законопроекта, като измежду тях е и подобен за преизчисляване на пенсиите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР