Взаимосвързаността ще предостави възможности за възстановяване на конкурентоспособността на Европа“,

...
Взаимосвързаността ще предостави възможности за възстановяване на конкурентоспособността на Европа“,
Коментари Харесай

Китай ще изгради триизмерна мрежа на взаимосвързаност по „Един пояс, един път“ в следващото десетилетие

„ Взаимосвързаността ще даде благоприятни условия за възобновяване на конкурентоспособността на Европа “, съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан на Третия конгрес за интернационално съдействие „ Един пояс, веднъж “. Той прикани Европа и страните от целия свят да търсят благоприятни условия за осъществяване на взаимно свързване. Взаимосвързаността е съществена на самодейността „ Един пояс, веднъж “ и беше основна дума на сегашния конгрес. На 18 октомври на церемонията по откриването на събитието китайският ръководител Си Дзинпин произнесе тирада, в която разгласи осем дейности на Китай в поддръжка на висококачествено създаване на „ Един пояс, веднъж “. Едно от тях е „ създаване на триизмерна мрежа за взаимосвързаност “, което е доказателство, че взаимосвързаността е приоритет в по-нататъшното взаимно създаване на самодейността.

Основни задания на идващия стадий ще бъдат поощряване на „ твърда взаимосвързаност “ на инфраструктурата, „ мека взаимосвързаност “ на стандартите и „ взаимосвързаност сред сърцата на хората от другите страни “.

За осъществяване на „ твърда взаимосвързаност “ Китай показа ясни и прагматични ограничения, които включват ускорение на висококачественото развиване на логистиката посредством товарните влакове сред Китай и Европа, както и взаимно създаване на нов логистичен канал за доставки в Евразия, основан на жп линии и сухопътни коридори.

Заслужава си да се спомене, че на сегашния конгрес с изключение на съответни ограничения за осъществяване на взаимосвързаност в областите на инфраструктурата, търговията, финансите и културата, Китай сложи концепция за „ разширение на сферите на съдействие “, които включват опазване на здравето, зелено развиване, цифрова промяна, нововъведения и други Тези хрумвания дават отговор на потребностите от развиване на епохата и в допълнение обогатяват наличието на взаимосвързаността.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР