Взаимоотношенията в една връзка не са само розови. Често, дори

...
Взаимоотношенията в една връзка не са само розови. Често, дори
Коментари Харесай

Ведически съвети за здрава връзка и вечна любов

Взаимоотношенията в една връзка не са единствено розови. Често, даже и при идеалните двойки, се случват спорове и има сложни моменти на тествания.

Мъдростта на ведическата просвета дава някои доста елементарни и разумни препоръки, които би трябвало да следваме, с цел да имаме триумф в партньорството си:

1. Никога не допускайте гневът да надделее. Гневът убива любовта! При това бързо и мъчително. В първите минути, когато се почувствате обладани от яд и гняв, пробвайте се да го преодолеете вътрешно, без да го “изливате ” на индивида насреща.

2. Ако въпреки всичко сте показали яд, то не се срамувайте първи да поискате опрощение от колегата си. Това е достойното и вярното решение, което ще заздрави връзките ви.

3. Не проявявайте ревнивост – ревността е резултат от възприятие на благосъстоятелност, а в никакъв случай не трябва да забравяте, че индивидът до вас не е предмет, той непринудено е изискал да споделя живота си с вас. Ревността също убива любовта, само че постепенно и трудно.

5. Станете най-хубав другар на колегата си – връзките в една двойка би трябвало да са дълбоки и същински на всички равнища в общуването. Подкрепата и чувството за сигурност са съществени фактори, които поддържат любовта и я ускоряват. Никога не подминавайте проблемите и грижите на обичания си и му съдействайте по всевъзможен метод.

6. Проявявайте деликатност, грижа и внимание. Дори в случай че сътрудникът ви е далечен от вас и ангажиран с други мисли, не се отчуждавайте от него.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР