Вярвате или не, тази 16-годишна млада дама, която тепърва прохожда

...
Вярвате или не, тази 16-годишна млада дама, която тепърва прохожда
Коментари Харесай

Ще я познаете ли? СНИМКИ от юношеските години на Мелания Тръмп станаха хит

Вярвате или не, тази 16-годишна млада дама, която занапред прохожда в света на модата е брачната половинка на 45-тия президент на Съединени американски щати.

Мелания Тръмп е една от най-коментираните дами през последната една година. Всички я познават като брачната половинка на американския президент Доналд Тръмп, само че малко на брой са осведомени с живота ѝ, преди да се трансформира в дамата до известния предприемач, а още по-малко са тези, които знаят по какъв начин е изглеждала на млади години.



Рожденото ѝ име е Мелания Кнаус. Родена е в дребен недодялан град в Словения през 1970 година. Родителите ѝ са напълно елементарни хора - майка ѝ е дизайнер на детски облекла, а татко ѝ се занимава с продажба на коли.



Още от ранните си години тя е запленена от света на модата. Заради тази своя пристрастеност тя напуща родната Словения, окуражена да стане модел и да работи в чужбина.



Когато е на 16 години, Мелания снима първата си фотосесия. Тя театралничи пред обектива на фотографа Стайн Джерко, който дава старт на нейната кариерата. Благодарение на неговите фотоси, по-късно тя подписва контракт с организация за модели в Милано.  В края на деветдесетте години младата жена се открива в Ню Йорк, където среща Доналд Тръмп. През 2005 година става негова законна брачна половинка.





Днес Мелания е считана за една от най-красивите първи дами, а усетът ѝ за мода въодушевява милиони дами по света.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР