Вярваме, че гласуването по пощата е най-адекватната мярка. След като

...
Вярваме, че гласуването по пощата е най-адекватната мярка. След като
Коментари Харесай

Христо Иванов при президента: Гласуването по пощата е най-адекватната мярка сега

Вярваме, че гласуването по пощата е най-адекватната мярка. След като българската страна не може да влезе в 21 век, най-малко да използваме процедура от 19-и век. Това съобщи ръководителят на ”Демократична България ” Христо Иванов по време на диалога на политическата група с президента Румен Радев.
В взаимозависимост от това дали ще успеем да проведем едни добре проведени избори, от това съобщи обновлението на страната, от което имаме потребност, счита Иванов.

Ние сме задоволени, че президентството се трансформира в платформата, в която тези диалози ще се случат, уточни още той.

Демократична България се отнася обичайно към всички софтуерни елементи на осъществяване на изборния развой. Имаме начинания за модернизиране на изборния развой, съобщи Иванов.

Въвеждането на електронно събиране на подписите е доста значимо на фона на сегашната обстановка. Много е значимо онлайн предаване на броенето на бюлетините, счита лиидерът на " Демократична България ".

Да се усили безплатното телевизионно време в Българска национална телевизия и БНР, прикани още Христо Иванов.

Необходим е здравен протокол за всички участници в изборния развой, смята още ръководителят на " Демократична България ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР