Вярвам в тях, заяви Резников по държавната телевизия, визирайки украинските

...
Вярвам в тях, заяви Резников по държавната телевизия, визирайки украинските
Коментари Харесай

Военният министър на Украйна: Всичко е готово за контраофанзивата

" Вярвам в тях ", съобщи Резников по държавната телевизия, визирайки украинските военни. " Много беше направено, с цел да реализиран те триумф ", акцентира той, представен от Българска телеграфна агенция.

" Вярвам, че през днешния ден ние можем да се приберем право вкъщи и да заявим: Да всичко е готово. А по-късно генералният щаб, командващият въоръжените сили и неговият екип ще решат по кое време, къде и по какъв начин да стартира контраофанзивата, като се основават на решенията и на разбирането на обстановката на бойното поле ", съобщи Резников.

Той сподели, че е убеден в триумфа на контраофанзивата, както са уверени и интернационалните сътрудници на Украйна.

" Преди всичко сътрудниците на Киев схващат, че триумфът е в полза на сигурността на техните страни и на техните нации ", акцентира той.

" Трябва да има присъда от интернационален съд за военнопрестъпниците на Кремъл и за цялата тази мафия ", сподели той. Резников добави, че неоправдателна присъда за тези хора би бил най-важният сигнал за всички приемници и наследници на властта в Русия.

Той добави, че режимът в Русия би трябвало да се промени фундаментално, тъй че естествените хора да живеят в един цивилизован свят.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР