Вярвам, че всички по-емоционални изказвания, които се правят в парламента,

...
Вярвам, че всички по-емоционални изказвания, които се правят в парламента,
Коментари Харесай

Деница Симеонова, ПП-ДБ: Обсъждат се смени на министри, но ротацията ще се случи, както е планирана

„ Вярвам, че всички по-емоционални изявления, които се вършат в Народното събрание, имат за цел някоя от партиите да получат по-голям къс при договарянията за ротацията. Акад. Денков подхожда прагматично и рационално към тези процеси. Очакваме, че нещата ще се случат, както са планувани . “

Това разяснява в студиото на „ Добро утро, Европа “ депутатът от ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Деница Симеонова.

„ Стана ясно, че причините на ГЕРБ, че нямат министри, не са действителни . Акад. Денков споделя, че не е значимо да се раздели Министерският съвет на това кой на кого е, а тези, които не си извършват добре отговорностите, да не бъдат част от ръководството след ротацията “, уточни Симеонова.

„ Доколкото съм осведомена се разискват смени на министри, само че това ще стане сред Денков и Габриел, те ще се схванат “, сподели още тя.

Симеонова разяснява и най-актуалните външнополитически вести.

Този акт на Русия с убийството на Навални демонстрира, че автократизмът минава на едно ново равнище . Никой жител не може да изрази позицията си там “, сподели тя във връзка гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални.

„ Доналд Тръмп с изявлението си за НАТО мисля, че се появи за следващ път, че е непремерен и това може да му коства президентския пост “, счита Симеонова.

По нейните думи до момента в който България е част от НАТО няма от какво да се тормозим.

Най-голямата заплаха у нас е дезинформацията и то най-много от политици в Народното събрание “, акцентира Симеонова.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР