Вярата е нещо, към което всеки от нас се обръща.

...
Вярата е нещо, към което всеки от нас се обръща.
Коментари Харесай

Молитвата към Богородица, която носи спокойствие и положителна сила в живота

Вярата е нещо, към което всеки от нас се обръща. Независимо в какво имаме вяра и какъв брой мощно, всички хора си приличаме по едно нещо - в душите ни има една неугасваща вяра, която ни крепи даже в най-мрачните моменти.

Ето за какво е хубаво да се надяваме, че идват по-добри времена, че животът ще ни сервира благополучие и затова и мислите и желанията ни би трябвало да бъдат позитивни.

Един от инструментите за постигането на благополучието са молитвите и нашите баби и дядовци са вярвали мощно в това. Ето за какво през днешния ден няма да си приказваме за силата на позитивната мисъл, а за силата на молитвата, която може и да не помогне тъкмо както желаеме, само че най-малко ще направи душата ни най-малко малко по-лека и безгрижна.

Това е всемогъщата молитва към Светата Богородица, която знаем от нашите баби и дядовци. Тази невероятна молитва се предава от потомство на потомство и носи в нашето полудяло време велика мъдрост. Споделяме ви тази мощна молитва за идните, която носи отбрана и успокоение.

" На хълма, покрай свещената река Йордан, майката Дева Мария спеше. Божият Син пристигна и сподели:

- Амин, Дева Мария, ти спиш или не спиш.

Дева Мария дала отговор:

" О, възлюбени синко, аз спах малко, сънувах доста. Сънят ми предсказва нещо доста извънредно за Теб. Чадо мое, не трябва да разказваш на никого този сън.

- Разкажи ми майко, Дева Марийо, твоя сън и аз ще преценява какво да върша.

- Видях аз сън: Беззаконници те гониха през гори, реки, блата и заловиха, биха с пръчки завързаха, стоманени пръти биеха, тъй като се назова Син Божий, и в устата ти жлъчка слагаха, на главата корона от тръни полагаха. О, Мой любим Сине, на какви мъчения се ти подложи.

- Сънувах сън: Предателят Юда, който фарисеите съдилха, осъдили Юда, заповядали да създадат кръст от три дървета - от кедър, липа и кипарис. Истинският Христос беше разпнат на кръста, с ръце и крайници, с пирони приковани. Тъй както пролетните потоци се изливат, по този начин кръвта изтича от същинския Христос. Тъй като еловата кора дървото напуща, по този начин от същинския Христос тялото му го изоставя.
 Как да се храним здравословно по време на пости  Как да се храним здравословно по време на пости  Как да се храним здравословно по време на пости  Как да се храним здравословно по време на пости
- О, чедо мое благо, на какво изтезание си подложен. Ти можеше даа ги издухаш и прашинка да не остане от тях, Ти можеше да разтвориш заплаща си и с огън да ги изпепелиш! Ех, благо момче, къде отиваш, на кого ме оставяш?
 image2_16x9.png Хороскопът за МАРТ: сполучлив месец, изпълнен с шанс и магия На фокус
- На Йоан Богослов, приятеля Христов. Той ще те напои и нахрани, обувки и облекла ще ти даде и ще те затопли с топлината си. Света Богородице, който прочете молитвата ти  през октомври, през ноември ще я пренапише и ще я носи със себе си всеки ден, той ще бъде избавен. Птица няма да те нападне и звяр няма да те раздра, а любопитните хора няма да те виждат. Ти в огън няма да гориш и няма да се удавиш във водата, а къщата ти ще бъде избавена от огън с Божията благосклонност.

- Който прочете молитвата ти при раждане, няма да се роди апаш, нито гамен, нито изверг, неприятно дело никому няма да стори. Всеки, който чете молитвата преди гибелта си, ще бъде избавен от безконечни страдания. От смолата кипяща, от горящия огън, от червеите на тези, които не спят, ще отиде в парадайса на светлината. Амин. "
 10 поверия, които ни пазят от неприятен шанс  10 поверия, които ни пазят от неприятен шанс  10 поверия, които ни пазят от неприятен шанс  10 поверия, които ни пазят от неприятен шанс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР