Вуйчото на Виктория Тасева от Ергенът е на фронта и

...
Вуйчото на Виктория Тасева от Ергенът е на фронта и
Коментари Харесай

Участничка от Ергенът призна: Вуйчо ми се бие във войната

Вуйчото на Виктория Тасева от " Ергенът " е на фронта и се бие за свободата на Украйна.

Роднината на 20-годишната госпожица е боен и е свикан от армията, с цел да се бори против съветските сили. Виктория е на половина украинка. Майката на Тасева е родом от Конотоп, малко градче в източната част на страната.

" Вуйчо ми е на война - признава пред  " България Днес "  Вики. - Бие се за родината си. Има опция да се прибира у дома, само че когато го извикат, би трябвало да върви на бойното поле. Той има военно обучение. Завършил е военно учебно заведение. "

Бабата и дядото на Виктория също са в Украйна.

" Живеят в непрекъснат боязън. Тревожат се дали нещо няма да се случи. Постоянно има сирени. Изплашени са и за вуйчо. Страдат за него ", разкрива още Тасева. Роднините на Вики постоянно чуват тътена от бомбите. Младата дама се тревожи доста за роднините си. Редовно се чува с околните си, с цел да разбере дали са добре.

" Имало е доста бомби. Баба и дядо непрекъснато са си в жилището. Като чуят сирените, влизат в бункерите подземен. Чувам се с тях и с вуйчо, когато мога. С баба и дядо е по-лесно. Държим връзка непрекъснато. С вуйчо е малко по-сложно, тъй като не всеки път има опция да приказва. Баба ми е разказвала, че бомбите падат в селата наоколо. Но аз видях фотоси, че една от постройките в града е изцяло разрушена ", признава Вики.

Всяко лято до момента тя прекарва при баба и дядо. Дори една година е живяла с роднините си в Украйна. Но тази надали ще отиде. Страхът от бомбите и несигурната обстановка я стопират. " Знам съветски. В нашия регион се приказва този език ", прибавя още Тасева, която бе най-младата участничка в " Ергенът ". Вики е доста щастлива, че напуща шоуто. Тя изкарва в имението близо месец. " Беше ми доста мъчно без фамилията - споделя Тасева. - Изобщо не ме беше гняв, че отпаднах. "

20-годишната госпожица се записва непринудено за предаването. Вижда рекламата и взема решение да се опитва. " Първоначално родителите ми не бяха доста съгласни с моето присъединяване. Ала, несъмнено, няма по какъв начин да ме спрат за нещо, което аз желая. В последна сметка взеха решение да ме поддържат. Двете с мама гледахме предаването, баща по-скоро не ", прибавя още Вики. Девойката признава, че в шоуто се е научила да не бъде толкоз притеснителна.

" Срамежлива съм с непознати, изключително в действителния живот ", споделя Тасева и изясни, че до момента в който е била в " Ергенът ", се е чувствала като в приказка. Освен неща за себе си Вики намира и приятелки. След шоуто остана близка с куп девойки. Чувам се през ден с Александра, Карина, Зорница и Венета ", прибавя девойката, която е студентка по уебдизайн и графична реклама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР