Второто място на партия Има такъв народ е най-коментираният факт

...
Второто място на партия Има такъв народ е най-коментираният факт
Коментари Харесай

Успехът на партията на Слави Трифонов в западните медии

Второто място на партия " ИТН " е най-коментираният факт от западните медии, които отразиха парламентарните избори в България.

" Нова популистка партия, водена от телевизионното лице Слави Трифонов, излезе един до друг със социалистическата партия, с резултати 17% и 15% ", разяснява Евронюз. Според медията, резултатът от вота ще направи мъчно образуването на ръководеща коалиция.

Станислав Трифонов, прочут просто като „ Слави “ за множеството българи - се подреди на второ място съгласно прогнозите на социолозите. Той е познато лице в България, като водещ известно късно токшоу, а в този момент управлява партия против статуквото, наречена „ ИТН “. Очакваше се, че тя ще реализира висок резултат, само че никой не планува какъв брой висок. Трифонов отхвърли всевъзможни изявленията и избра фейсбук, с цел да благодари на последователите си: " Днес ние сме огромните спечелили. Взехте назад властта и смяната е неизбежна ", цитира думите му Евронюз.

" Предложените от партията политики остават неразбираеми, а методът й може да се назова популистки, само че тя е новата политическа мощ, с която всички би трябвало да се преценяват ", разяснява Евронюз.

Ройтерс: " Новата антисистемна партия „ Има такиъв народ “ на известния ефирен водещ и артист Слави Трифонов се класира на второ място с 18,3% от гласовете, следвана от опозиционните социалисти с 14,9%, демонстрират предварителните данни ".

" Дойче веле ": " С неочакван резултат партията на митинга " ИТН " е на второ място с 19%. Тя се от управлява от телевизионния водещ и реализатор, отричащ COVID-19, Слави Трифонов ".

Асошиейтед прес: " ИТН ", водена от известния ТВ водещ Слави Трифонов реализира второ място на изборите с 18.2%. Социалистическата партия остана трета с 14.9% ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР