Второто издание на професионалните бойни гала вечери SENSHI на 20

...
Второто издание на професионалните бойни гала вечери SENSHI на 20
Коментари Харесай

SENSHI 2 изправя Атанас Божилов срещу беларуския топ кикбоксьор Макс Сподаренко в мач за титлата на WAKO PRO

Второто издание на професионалните бойни церемония вечери SENSHI на 20 април в зала „ Арена Армеец “ ще срещне двама доста положителни кикбоксьори на кръга в дуел за Световната купа на WAKO PRO. Капитанът на националния тим по кикбокс на България Атанас Божилов ще се изправи против един от най-коравите бойци на Беларус – Макс Сподаренко. Двамата ще се бият в жанр К-1, категория 71.800 кг.

Феновете на кикбокса познават доста добре Макс Сподаренко. Той е европейски първенец, притежател на международна и европейска купа, както и 7-кратен първенец на Беларус. Сподаренко е притежател и на оценката за най-хубав европейски войник в жанр К-1 за 2018 година Битката сред Божилов и беларуската кикбокс звезда е част от главната бойна карта на второто издание на най-новата професионална бойна верига у нас – SENSHI.

В спор за другата огромна купа на церемония вечерта ще влязат Деян Топалски и Ахмед Крънич - един от най-изявените състезатели на Босна и Херцеговина. Техният друбой ще бъде за Европейски колан на WAKO PRO.

На SENSHI ще се разиграят общо 12 зрелищни борби. Очаквайте детайлности за цялата бойна карта на събитието в идващите дни. Спортното събитие ще се организира на 20 април, от 19 часа, в зала „ Арена Армеец “. Билетите са на цени от 10 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР