Второто издание на атрактивното състезание ROBO CHALLENGE BURGAS` 2022 ще

...
Второто издание на атрактивното състезание ROBO CHALLENGE BURGAS` 2022 ще
Коментари Харесай

Второто издание на ROBO CHALLENGE BURGAS` 2022 или Битката на роботите ще се проведе на 6 юни

Второто издание на атрактивното съревнование ROBO CHALLENGE BURGAS` 2022 ще се организира на 6 юни зад открита сцена „ Охлюва “ от 15.00 часа.

Футуристичната конкуренция ще протече в четири кръга – мини сумо, следене на линия, съревнование с Лего роботи, проява на роботи. В нея ще се включат възпитаници от профилирани, професионални гимназии и междинни учебни заведения в Бургас.

Целта на надпреварата е учениците да показват познания и умения в региона на актуалните осведомителни технологии, ръководството на кибер физични системи и логаритми.

Състезанието ROBO CHALLENGE BURGAS` 2022 се провежда от Община Бургас, Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “, Център за поддръжка на личностното развиване – Бургас, със съдействието на компания „ ТехноЛогика “.

Канят се всички възпитаници от 8-12 клас, учещи или обичащи да програмират, да вземат участие в надпреварата, което още един път ще затвърди престижа на Бургас на център на осведомителните технологии.

Допълнителна информация за надпреварата с роботи и записването за него, може да получите на следните телефони: 056 843 643 – зам. шефове на ЦПЛР – Бургас; 056 825 809 и 0885 985 433 – кариерни консултанти в ЦПЛР – Бургас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР