Второто дете на холивудските актьори Дженифър Гарнър и Бен Афлек

...
Второто дете на холивудските актьори Дженифър Гарнър и Бен Афлек
Коментари Харесай

„Здравейте, аз съм Фин“: Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек вече е момче

Второто дете на холивудските артисти Дженифър Гарнър и Бен Афлек за първи път се показа публично с новото си име.

15-годишната Серафина Роуз към този момент се споделя Фин и приказва за себе си като момче. Фин беше облечен черен костюм с панталон, носеше вратовръзка и беше късо подстриган, когато се появи в черква в Чарлстън, Западна Вирджиния, за възпоменателната работа на дядо си – бащата на Гарнър.

Фин беше сниман с новата си прическа още през февруари тази година, само че за първи път той се показа представи обществено с новото си име, разяснява „ Дейли мейл “.

„ Здравейте, споделям се Фин Афлек “, съобщи младежът, откакто прочете стих 8, глава 16, от Книгата на притчите: „ По-добре малко с истина, отколкото големи доходи с несправедливост “.

Церемонията беше излъчена онлайн във Facebook.

Дженифър Гарднър разгласи гибелта на татко си предишния понеделник в Инстаграм, като заяви, че той е умрял в мир.

„ Благодарни сме за нежното държание и тихата мощ на баща. За метода, по който се дразнеше с палава усмивка, и за метода, по който остана в ролята на постоянно търпеливия татко. Благодарни сме за неговата работна нравственос, водачество и религия “, написа актрисата.

Гарнър и Афлек имат още две деца – 18-годишната Вайълет Ан и 15-годишния Самуел.

Двойката се раздели през 2015 година и завършиха развода си през 2018 година, само че двамата артисти поддържат другарски връзки.

През 2022 година Бен Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна щерка Еме Марибел Муниз употребява неутрални местоимения за пола си и бързо се сближава с Фин.

На 12 февруари двамата бяха снимани дружно на улица в Лос Анджелис.

Първите подмятания за новото име на Серафина Роус пристигнаха няколко дни по-рано, когато тя беше снимана да прегръща майка си на спирката на учебния си рейс. На фотографията името Фин може да се види избродирано върху раницата им.

Тийнейджърката от години е с момчешка прическа и постоянно се снима в по-мъжки облекла.

15-годишното момиче е единствено едно от няколкото деца на звезди, които вземат решение да трансформират своята идентичност.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР