Вторник, 1 февруари - Новолуние във ВодолейДнес наблюдаваме Новолуние във

...
Вторник, 1 февруари - Новолуние във ВодолейДнес наблюдаваме Новолуние във
Коментари Харесай

Вторник, 1 февруари - Новолуние във Водолей

Вторник, 1 февруари - Новолуние във Водолей

Днес следим Новолуние във Водолей, като от този миг стартира и Китайската Нова година. Това е началото на годината на Тигъра. Повече за това какво да очаквате от нея, може да прочетете в .

Известно е, че Водолеят е подготвен да прегърне всяко ново и извънредно нещо, което ще ви се отрази, като се почувствате заредени със мощен оптимистичен дух!

Желанието ви да опитате нещо ново ще е доста огромно – ще желаете да изпробвате нови и даже необикновени механически способи всеки в региона, в която работи.

За мнозина денят ще премине под мотото от стиха на немския стихотворец Хайнрих Буш: „ На положителното – държа твърдо, а злото – оставям незавършено “.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , ще имате триумф, в случай че давате бизнес препоръки и организирате значими работни срещи – на тях ще намерите решение на комплицирани проблеми.

Телци , добре да се погрижите за здравето си. Това може да се показва в малко гимнастика заран или следене на приема на калории. Добре е да не изпадате в крайности и да бъдете поредни.

Близнаци , добре е да се отърсите от грижите и да се отправите на странствуване.

Раци , ще имате процъфтяващи бизнес връзки, само че може да ви се наложи тъкмо през днешния ден да би трябвало да си изплатите заемите.

Лъвове , ще се зарадвате на непредвидени доходи и поддръжка. В персонален проект ви чака усилване на възприятието на обвързаност към фамилията.

Деви , за вас е удобен интервал да украсите жилището си с картини или със скулптурни фигурки. Вечерта ви ще бъде изпълнена с романтика.

Везни , внимавайте да не ви внушават измислици, не се потапяйте в собствен свят, с отвращение да приемете действителността. Тя не е по никакъв начин страшна – в противен случай, следобеда ви чакат приятни прочувствени прекарвания.

За Скорпионите денят е преуспяващ – ще извършите страховит финансов удар. И плановете, по които започнете да работите, ще ви донесат невероятни облаги.

За Стрелците във финансов проект новините не са изключително положителни – ще се сблъскате със съществени проблеми и ще си дадете сметка, че в случай че сте нямали поддръжката на други хора, сте щели да бъдете изцяло разорени.

Козирози , ще желаете да впечатлявате - ще харчите парите си за скъпи неща като маркови облекла, обувки, аксесоари. Но тази шопинг терапия няма да ви помогне доста да си повишите самочувствието. По-добре инвестирайте в благотворителна идея.

Водолеи , ще получите утвърждение за огромни банкови заеми, само че поради съществени идни промени в професионален проект, е добре първо деликатно да прецените потребностите си и по-късно да се възползвате от сумата.

Риби , ще имате потребност от експертни препоръки, с цел да престанете да се тревожите за финансовите си каузи. Ако не може да си ги позволите, е добре да отделите повече време за лично изследване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР