Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална

...
Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална
Коментари Харесай

Ето кога излиза вторият сезон на сериала на БНТ – „Вина“

Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия – „ Вина “ – стартира на 7 януари 2024 година и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

„ Първият сезон на „ Вина “ се трансформира в един от обичаните български сериали, създадени в последните години. Обществената телевизия още веднъж затвърди позицията си на водещ фактор във филмопроизводството у нас. Надяваме се, че с продължението ще удовлетворим високите условия на аудиторията. За Българска национална телевизия е значимо да дава на феновете качествени продукции, които да дават отговор на актуалните художествени и кинематографични стандарти. Творческият екип и актьорският състав на „ Вина “ работи старателно за това и имаме вяра в триумфа на втория сезон на сериала “, заяви генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Сериалът „ Вина “ е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на актуалните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в ера – Росица Бакева. Изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова.

Главните функции се извършват от Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Силвия Лулчева,  Димитър Селенски, Климентина Фърцова и други Сред изненадите във втория сезон на „ Вина “ е присъединяване на още обичани актриси – Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Милица Гладнишка. Главните функции в епизодите в ера се извършват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

„ Вина “, сезон 2: Ако искаш предишното да е друго от бъдещето, не забравяй миналото… На хълма, от другата страна на „ Маркова маза “, се готви да отвори вратите си нова винарна. Нейните притежатели имат остаряла фамилна история, която най-неочаквано се свързва с тази на винаря бизнесмен Марко Велчев. Но кой в реалност е Марко и по какъв начин са се пресекли пътищата на тези две семейства, които ориста разпилява по другите краища на света, с цел да ги събере още веднъж към един-единствен рид?

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР