Вторият ретрограден Меркурий за годината е вече в ход. Опасният

...
Вторият ретрограден Меркурий за годината е вече в ход. Опасният
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий и слънчево затъмнение! Какво ни очаква?

 Вторият назадничав Меркурий за годината е към този момент в ход. Опасният астрологичен интервал ще продължи от 18 юни до 12 юли и ще внесе безпорядък в превоза, търговията, връзките и персоналните връзки, публичния живот.

Ефектът в този момент ще се усили като през мегафон поради слънчевото затъмнение на 21 юни, което ще се случи в същия знак на ретроградността - Рак, написа " Монитор ".

Първата планета ще плува на назад по хоризонта в сензитивния знак Рак. Той е с водна природа, заради което хората ще станат по-сензитивни, с изменчиво въодушевление, неразбираеми цели, по-раними и елементарно обидчиви. Очаква се вихър от страсти. Освен това във фокуса ни ще попаднат " лунни тематики “ като семейство, сигурност, изхранване, грижа, майчинство, а в публичен проект – националната обич.

Зодии

Очаква се съществените знаци Овен, Рак, Везни и Козирог да почувстват най-силно въздействието ретроградността. В същото време другите водни знаци Скорпион и Риби ще го усетят по-леко. Другите дежурни обвинени, които нормално търпят неволи, като бурни промени, произшествия или кавги са знаците под ръководството на първата планета – Близнаци и Дева (или хора с асцендент в тези знаци). Не инцидентно министър председателят Бойко Борисов, който е зодия Близнаци, тъкмо в този момент стана жертва на компроматна офанзива.

Съвети

Ретроградност се назовава интервалът, в който първата планета обръща своя ход и потегля назад на забележимото си придвижване по хоризонта. Тези дни не са удобни за подписване на значими контракти (включително и брачни), за покупка на битова и офис техника, за покупка на автомобил и други огромни капиталовложения. Астролози поучават да бъдем деликатни за документите и персоналната си информация. Възможни са кражба или загуба на персонални документи, ключове, пътнически багаж, куриерски и пощенски колета, щета или други проблеми с автомобила, проблеми с транспортни или различен тип билети, щета в телефона или компютъра, хакерски офанзиви и така нататък

Тома Неверни

Дори хората, която не имат вяра в астрологията, са склонни да станат по-малко скептици поради друг вид обърквания в персоналния живот или работата им. Все още няма единно рационално пояснение за какво ретроградният Меркурий въздейства толкоз на живота ни.

Една доктрина гласи, че планетата е бърза, силата й се насочва от слънцето доста фокусирано и по този начин електромагнетизмът й доближава до Земята. Счита се, че противоположният ход на първата планета въздейства на мозъчни центрове, отговарящи за нашата просветеност, ориентировка, умелост. Ето за какво хората стават по-разсеяни, по-често позволяват неточности в писане, другарство, спорт, работа, изключително в случай че се изисква някакъв логаритъм и демонстрация на умелост.. Наблюдения на хиляди години са посочили още, че Меркурий дава отговор за сфери като връзка, търговия, технологии и къси пътувания – всичко, на което разчитаме в ежедневния си живот.

Доста бижутери тъкмо в този момент, да вземем за пример, заобикалят да обработват скъпи диаманти, защото са открили че при Ретро Меркурий объркванията са много по-чести от нормалното.

Катастрофи

В сферата на превоза изобилстват зрелищни произшествия, тапи. Меркурий се свързва още с младежите, поради което родителите би трябвало да бъдат изключително бдителни за сигурността на децата си.

Бог Меркурий в предишното е рисуван с лечителски Кадуцей. Ето за какво той има връзки към медицината и диагнозите. Там с изключение на обърквания или нов взрив на болести с Ковид-19 може да се чакат и някакви стачки, недоволства поради насъбрани проблеми в бранша. Сега поради действието и на Рака (мястото на астро-събитието) мнозина е допустимо да имат кахъри с някакъв вид течове, спукани водопроводи, дефектирали уреди.

Специалистът

Астрологът Марги Паскалева разяснява, че Ретроградният Меркурий ще бъде заздравен от Слънчевото затъмнение на 21 юни, което ще се случи точно в знака Рак. " В самото затъмнение Марс и Нептун са към момента в Риби, Марс е в 26 градус и по орбис образува площ със затъмнението. Така че този съвпад касае доста инфекциите и психическото положение на хората ", предизвестява топастроложката.

Стари другари

При назадничав Меркурий човек може да се върне към всичко остаряло незавършено - книга, картина, дипломна работа и всичко друго, обвързвано с придобиване на познания и умения, стартирано на по-ранен стадий. Периодът е удобен още за разбор на минали дейности и събития, връщанe на остарели заеми. Обикновено срещаме и остарели другари, съученици или някогашни сътрудници. Така че, ретроградният Меркурий си има и позитивните страни. Според астрологията единствено хората, които са родените с назадничав Меркурий в хороскопа си, ще се усещат в " свои води “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР