Вторият пореден международен турнир по кикбокс ще се проведе тази

...
Вторият пореден международен турнир по кикбокс ще се проведе тази
Коментари Харесай

Европейски шампиони са сред участниците на международен турнир по кикбокс тази вечер във Варна

Вторият следващ интернационален шампионат по кикбокс ще се организира довечера във Варна. Поканени са едни от най-хубавите бойци на Молдова, Украйна, Сърбия и България.

Надпреварата ще бъде открита с показателен дуел сред синовете на президента на родната федерация по кикбокс - Георги Димов и на президента на " Сикарио Юнион " Платон Дубас. След тях стартира и главната файт карта по правилника на полупрофесионалните правила на кикбокса, а точно без протектор за главата. Ще се изиграят общо осем срещи.

В шампионат ще вземат участие двама сегашни европейски първенци Виктор Ненков, Цветан Насковски и европейският вицешампион Алекс Илиев. След изиграването на срещите програмата продължава с три професионални мача още веднъж с интернационално присъединяване.



Входът за фенове е свободен, а задачата на този шампионат е да разпространява трите ринговите стила в кикбокса - фул контакт, лоу кик и К1. Домакини са " Гранд МОЛ " взаимно с Община Варна, Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, " Сикарио Юнион " и Семеен кодекс " Вокил ".

" За втора поредна година върша този шампионат с помощта и поддръжката на притежателя на " Гранд Мол " Офер Миретски. Радвам се, че и Община Варна ме поддържа още веднъж и ще се получат страхотни дуели. За мен този спорт е пристрастеност и ще върша всичко допустимо да го разпространявам и да покачвам равнището на нашите бойци. Доказали сме, че сме международна мощ в кикбокса при дилетантите. Това е една сериозна крачка към професионалния кръг и опция за младите бойци да натрупат стабилен опит ", съобщи Галин Димов, ръководител на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР