Вторият мъж, чието тяло бе намерено днес в Пирин, вероятно

...
Вторият мъж, чието тяло бе намерено днес в Пирин, вероятно
Коментари Харесай

Все още изясняват самоличността на втория труп в Пирин, вероятно е на македонец

Вторият мъж, чието тяло бе открито през днешния ден в Пирин, евентуално е македонски жител. В него са открити македонски денари. Полицията ревизира хотелите в региона на Банско и Сандански, скоро се чака да бъде разпознат и по фотографията му. В полицията не е декларирано изгубване на мъж от покрайнините, оповестяват медии от Северна Македония.
Планинските спасители откриха два натрупа в Пирин. Еднa от жертвите е 69-годишният екскурзиант Пламен Христов, който изчезна на Коледа в Пирин, а другият - незнаен все още човек с забележими контузии по гръдния панер.
''Двата натрупа, които бяха открити тази заран под връх Вихрен, евентуално ще бъдат свалени на ръце'', оповестиха от ПСС - Банско.
" Рискуваме живота на сътрудниците, поради неналичието на избавителен хеликоптер. Ще се наложи да се смъкват телата на ръце, което ще отнеме най-малко 15 часа ", споделиха планински спасители.
Засега не може да се употребява хеликоптер за изваждането на двете тела, тъй като има заплаха от хвърчене в този регион. В момента 20 планински спасители се готвят да проведат акция по изваждането на телата, която ще отнеме най-малко 15 часа.
Информационната организация МИА от РСМ се свърза с македонското Външно министерство, само че от там ни оповестиха, че към този момент нямат информация за умрял македонски жител в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР