Вторият мач от финалния плейоф в женската Национална волейболна лига,

...
Вторият мач от финалния плейоф в женската Национална волейболна лига,
Коментари Харесай

Шампионките тръгват към София за четвъртата си титла

Вторият мач от финалния плейоф в женската Национална волейболна лига, който може да се окаже и финален, е в днешната неделна вечер от 18:30 б.в. в софийската зала Люлин. Шампионките от последните три сезона Марица (Пловдив) отпътуват за столицата с вярата да затворят серията си против Левски (София) и да се завърнат под тепетата с четвъртата си поредна купа.

Волейболистките на треньора Иван Петков водят в този заключителен плейоф с 1:0 победи, откакто в сряда реализираха чиста победа с 3:0 (25:23, 25:18, 25:23) вкъщи в зала Пловдивски университет. Непобедени към този момент в 56 следващи мача от шампионата, те се нуждаят от единствено още една победа, с цел да стигнат до нов златен успех.

Това ще бъде петият дуел сред Жълто-сини и Сини през този сезон, като пловдивчанки завоюваха и четирите мача до момента – два от постоянния сезон в НВЛ, един край за Купа България и първата среща от актуалната крайна серия.

В случай, че Левски успее да надиграе Марица довечера и да изравни резултата в серията, решаващият трети мач ще се играе на 28 март от 18:30 б.в. в Пловдив.

Целият заключителен плейоф се излъчва директно по Diema Sport HD.

Съдии на срещата сред Марица и Левски тази вечер ще бъдат Стоян Барев и Кирил Стоянов от София.
Резултат онлайн
Национална волейболна лига 2018 – стратегия, резултати, класиране
GAME DAY!
National #Volleyball League - Women
Levski Sofia v Maritza Plovdiv
March 25, 18:30 EET, at Lyulin hall
Preview: https://t.co/T456dP1tMb #LIVESCORE: https://t.co/7K1trnHgXC #Maritza #Levski #NVLBulgaria pic.twitter.com/4VLTmjRHiz
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) March 25, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР