Вторият фестивал на поп културата в Хонконг ще бъде открит

...
Вторият фестивал на поп културата в Хонконг ще бъде открит
Коментари Харесай

Музика, филми и мода дават началото на фестивал на поп културата в Хонконг

Вторият фестивал на поп културата в Хонконг ще бъде открит на 6 април. В него са включени над 20 действия, които да отведат хората на странствуване, описващо развиването на поп културата в Хонконг, заяви държавното управление на специфичния административен район.

Организаторите от Отдела за отдих и културни услуги споделиха каква ще е тематиката на събитието – „ Изкуства и деяние “. По време на фестивала ще има театрални пърформанси, тематични изложения, кино прожекции, библиотечни интензивности и доста други. 

„ Правителството на специфичния административен регион се надява, че поп културата на Хонконг може да бъде оценена от повече хора както вкъщи, по този начин и в чужбина и ще продължи да процъфтява “, сподели Кевин Юнг, секретар по културата, спорта и туризма на държавното управление, по време на церемониал за представянето на програмата на фестивала в парка „ Виктория “.

Фестивалът ще стартира в парка с двудневен карнавал навън с музика, филми, мода и други изкуства.

Дейностите на фестивала на поп културата предходната година привлякоха над 530 000 участници, внасяйки нов подтик в стопанската система на града, добави Юнг.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед31660Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед28647Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед61419Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед51995Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед21175Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550569Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180333Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138780Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123744Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед77300Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев5147Вили, Вили, за какво премълчаваш и послъгваш за кмета Иван Иванов Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР