Втори информатор, вече с по-силни доказателства, е готов да подаде

...
Втори информатор, вече с по-силни доказателства, е готов да подаде
Коментари Харесай

Втори информатор с показания по украинската афера на Тръмп

Втори осведомител, към този момент с по-силни доказателства , е подготвен да подаде тъжба по отношение на изказванията, че американският президент Доналд Тръмп е притискал украинските управляващи, заяви New York Times.

Ако това е правилно, той ще ускори обвиняванията против Тръмп и ще помогне на демократите в битката им за премахване от служба на президента.

Основният мотив на Белия дом, че първият обвинител има информация от " втора употреба " тук към този момент няма да бъде правилен.

Припомняме, че по-рано демократите от Камарата на представителите в американския Конгрес издадоха призовка за Белия дом , с която изискват в границите на следствието за импийчмънт на президента да бъдат предоставени документите, свързани с Украйна .
 Волкър: Украйна питаше за какво Тръмп спря военната помощ
Волкър: Украйна питаше за какво Тръмп спря военната помощ

Кърт Волкър даде показания в Конгреса…

Преди това трите комисии, водещи следствието за импийчмънт, изпратиха настрана писмо с искане вицепрезидентът Майк Пенс да даде документите то украинския проблем.

Припомняме, следствието стартира, откакто стана ясно, че в телефонен диалог от 25 юли Тръмп е настоял пред президента на Украйна Володимир Зеленски украинската страна да проверява сина на Джо Байдън - евентуален противник на Тръмп в конкуренцията за Белия дом през идната година.
 US дипломати към Зеленски - посещаване при Тръмп зависи от заричане да проверява Байдън
US дипломати към Зеленски - посещаване при Тръмп зависи от заричане да проверява Байдън

Както и ролята на Украйна в американските президентските избори

По-рано американските медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и обвързването на американска помощ за Киев с даване на компромат против Байдън. Впоследствие Конгресът разгласява жалбата против Тръмп.

Тръмп и Зеленски настояват, че напън не е имало.

Байдън разгласи, че Тръмп е за импийчмънт, само че неговата работа сега е да го победи на изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР