Втори ден депутатът от ДПС Станислав Анастасов намира обидни и

...
Втори ден депутатът от ДПС Станислав Анастасов намира обидни и
Коментари Харесай

Втори ден депутат от ДПС се сблъсква с реч на омразата

Втори ден депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов намира обидни и цялостни с тирада на омразата бележки в жилищната постройка, в която живее.

Вчера е пишело " Подлога на Движение за права и свободи ", " В блока живее народен изменник ", а тази заран на новите бележки във входа за гласели: " Мерзавецо ", " Студен затвор ". Лично Станислав Анастасов ги цитира в студиото на БТВ.

За него не е значим причинителят, значимо е кой го е стимулирал. " Кирил Петков с апелите си за ненавист стимулира такива дейности ", счита той. А като образец дади думите на премиера: " Това няма да го позволим ", " Нищо няма да ме спре ", " На всяка цена ". Станислав очаквал, че " Демократична България " и Политическа партия ще опровергаят и осъдят акта, а през вчерашния ден народен представител от Демократична България споделил, че " Това е новото обикновено и да се привиква ". " Речта на омразата поражда ненавист и това би трябвало да се спре, за депутата от Демократична България може да е обикновено, само че гласувалите на изборите не желаят принуждение ", счита Анастасов.

Той отхвърли да е обвързвано с негова теза по тематиката Република Северна Македония, само че удостовери, че е обезпокоен.
 Залепиха обидни бележки на вратата на дома на народен представител от Движение за права и свободи
Залепиха обидни бележки на вратата на дома на народен представител от Движение за права и свободи

Станислав Атанасов изрази подозрение, че акта е обвързван с идния избор на недоверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР