Втори бейзболист от системата на Ню Йорк Янкис в Майнър

...
Втори бейзболист от системата на Ню Йорк Янкис в Майнър
Коментари Харесай

Втори заразен сред младежите на янките

Втори бейзболист от системата на Ню Йорк Янкис в Майнър лийг е инфектиран с ковид. От управлението на клуба оповестиха, че до момента в който бил в самоизолация в подготвителния комплекс във Флорида, играчът почувствал изнемощялост и нараснала температура и незабавно съобщил по телефона на медицинския екип. Направен му е тест, който е дал позитивен резултат за COVID-19.

" Мисля, че всеки от нас рано или късно ще разбере, че някой, който познава персонално, може да има вирус. Трябва да сме готови за това ", разяснява генералният управител на " янките " Брайън Кешман.

Second minor leaguer in the Yankees system tests positive for coronavirus, per @JonHeyman pic.twitter.com/9TECxSakYu
— Bleacher Report MLB (@BR_MLB) March 17, 2020
Към днешна дата и двата случая на ковид, свързани с МЛБ, са в организацията на НЙ Янкис. В понеделник беше обявено, че различен гений от младежките отбори на нюйоркчани е диагностициран със болестта, като името му също не беше разкрито. Според неофициална информация тогава ставаше дума за кубинския питчер Дени Ларондо (17 г.).

В резултат на първата позитивна проба за COVID-19 здравният департамент на Окръг Хилсбъро предложи всички играчи на " янките " от Майнър лийг, дружно с някои треньори, да останат под доброволна карантина в жилищата или хотелските си стаи в Тампа до 25 март. Отборът обезпечава храна по домовете за своите ученици и чиновници.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР