Втората номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България

...
Втората номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България
Коментари Харесай

Забележителна победа на Безстрашните в „Игри на волята: България“

Втората номинационна борба на Арената на “Игри на волята: България ” тества паметта на Безстрашните и Супергероите . Състезателите получиха задачата да запомнят поредност от цветове, които водещата Ралица Паскалева им показваше, а по-късно трябваше да повторят. От шестимата останали играчи на финалната права, само Джаферович съумя да уточни вярната композиция и по този начин донесе успеха на Безстрашните, които се избавиха от номинации.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
Спокойствието в Стопанството беше разтърсено след миналия съвет на Непобедимите, а непредвидената номинация на Георги от капитана Мирослава се трансформира в причина за развълнуван диалог. Стратегиите в племето на Супергероите продължиха, а Виктория се опита да притегли Фейгин в тяхната коалиция, поставяйки младата състезателка по фигурно пързаляне пред алтернатива кого да поддържа.
 Игри на волята България NOVA
По-късно същата вечер загубата на Супергероите ги събра край огъня на племенния съвет, където двата лагера в племето още веднъж сблъскаха мненията си. Фейгин не съобщи своята коалиция и застана зад тила на най-близките си хора, изпращайки Цветан на Арената. Заедно с него в борба за избавление против Генчо и Георги от Непобедимите ще се изправи съотборникът му Илиян.

Ще се разединят ли още повече Супергероите след номинациите? Ще разрешат ли Илиян и Цветан спора си на Арената? Кой ще отпадне още в борбата за избавление и кои трима ще се изправят един против различен в елиминация - феновете ще разберат на следващия ден в 21:00 ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на  .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР