Втората ни ракета Димитър Кузманов ще сподели последния си турнир

...
Втората ни ракета Димитър Кузманов ще сподели последния си турнир
Коментари Харесай

Влюбената Християна отлетя при Мико в Перу

Втората ни ракета Димитър Кузманов ще показа последния си шампионат за сезона със своето златно момиче Християна Тодорова. 28-годишният тенисист ще употребява петте дни за адаптация, с цел да прегледа с гимнастичката екзотичната перуанска столица, ситуирана в подножието на Андите.

Освен на високия тихоокеански бряг, влюбените се любуваха и на фамозната статуя " Целувката ". Тя изобразява създателя си Виктор Делфин, който целува своята брачна половинка. Местният кмет постоянно провежда надпревари по най-дълга целувка пред въпросната статуя, намираща се в Парка на любовта в квартал " Мирафлорес ".

Именно там другата седмица започва конкуренцията " Чалънджър " (52 080 евро), в която ще играе Мико. Той идва като първенец на предходния си шампионат от веригата - в Барселона. Със спечелването на първата си " Чалънджър " купа Кузманов дебютира в топ 200 на ранглистата, написа " Монитор ".
свързани новини11038на 26.01.2021
Християна, която е бронзова медалистка с ансамбъла от Рио 2016, а в този момент интернационален арбитър, хвана дългия задокеански полет незабавно, откакто се прибра от Кипър. Там тя и някогашната й съотборничка Цветелина Найденова се веселиха на женитба на своя другарка. Въпреки многото си пътувания в последно време Тодорова реши да поддържа Кузманов за финала на най-успешния му сезон.

Има вид 26-годишната софиянка да го придружи и в Еквадор, в случай че той откри сили за още един шампионат.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР