Втората част от новия сезон на видео поредицата на Porsche ни

...
Втората част от новия сезон на видео
поредицата на Porsche ни
Коментари Харесай

Porsche представя Топ 5 на тайните си прототипи

Втората част от новия сезон на видео поредицата на Porsche ни разкрива любопитна информация за пет от тайните прототипи на именитата марка, които са били употребявани по време на разработката на някои от най-известните й модели.

На пето място Porsche подрежда 984, което е разработена в интервала 1984 и 1987 година с идеята за създаването на футуристична кола- стилен, лек и аеродинамичен роудстър. Автомобилът тежи единствено 880 килограма, оптималната мощ на двигателя му е 135 конски сили, а максималната скорост на придвижване е 220 км/ч.

Четвъртото място е за прототипа Cayenne Cabrio от 2002 година с неговите две корено различни половини на задната част, третото е за едноместното 911 Carrera 3.2 Speedster от 1987 година, а на второ откриваме Panamericana от 1989 година, която е направена единствено за няколко месеца и идва с мек корав таван с цип.

На първа позиция, Porsche поставя прототипната разработка 918 Spyder Rolling Chassis от 2012 година, която е основана като доказателство за приложимостта на идеята за plug-in хибриден суперспортен автомобил малко след премиерата на концептуалната версия на модел.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР