Втората бременност на Джулиана Гани напредва. Тя има 2-годишен син

...
Втората бременност на Джулиана Гани напредва. Тя има 2-годишен син
Коментари Харесай

Джулиана Гани нарича гаджето си „боклук” и „гнида”

Втората бременност на Джулиана Гани напредва. Тя има 2-годишен наследник Давид от някогашния си мъж Илиян Найденов, само че както „ Уикенд ” пръв извести, в този момент чака бебе от служителя на реда Теодор Гецов. Силиконката се хвали, че е качила малко килограми и към този момент се приготвя за появяването на момченцето. Дори е измислила име – ще го кръсти на майка си Катя.
 

Гани доста искаше да се снабди с щерка, само че за нейно страдание, отново чака момче. С настоящия й сътрудник са харесали името Кай. То произлиза от гръцки и значи „ роден на земята ”.

Джулиана настойчиво върви по стъпките на майка си, която има няколко деца от разнообразни мъже. Блондинката с голяма гръдна обиколка е с много сложен темперамент и сменя съпрузите като носни кърпи. Говори се, че тя постоянно тормозела Теодор със кавги и към този момент съумяла да му се качи на главата. Панаирите сред тях били всекидневие и се случвали даже на обществени места, а при един от тях хубавицата нарекла бащата на бъдещото си дете „ гнида ” и „ отпадък ” и му налетяла на пердах.

Риалити звездата чака второто си дете при започване на идната година. „ Бременността ми протича доста леко, не съм серпантина да пътувам, тъй като се усещам чудесно. До този миг съм качила едвам 4 кг. Не е нужно да се окръглям като бъчва! Моля всички дебели лелички да спрат да ме атакуват – супер съм си по този начин! ”, разяснява Джулка. За следващ път тя се интересува главно от визията си и от това какъв брой кила е натрупала, а не толкоз от здравето на бебето.

По време на първата си бременност Гани спазваше режим на хранене и най-голямото й терзания беше, че може да надебелее. Това не се случи и скоро след раждането тя върна положителната си форма. „ Пожелавам на всички майки да наподобяват като мен! ”, удовлетворена е русокоската с доста естетични корекции.

Джулиана Гани стартира връзка с служителя на реда Теодор незабавно след раздялата с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя скоростно реши, че желае дете и от новия си мъж, което е учудващо заради обстоятелството, че непринудено остави родителските права над сина си Давид на някогашния. Силиконката вижда 2-годишното момченце единствено през уикендите, а през останалото време за него се грижи татко му в Монтана. Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, с цел да избегне още правосъдни разправии и да си обезпечи успокоение в персоналния живот. „ Направих го за положителното на детето! ”, коментирала е риалити звездата.

Хора от обкръжението на Джулиана настояват, че тя напълно целеустремено се отказала от родителските права, тъй като не й се занимавало с дребния Давид непрестанно. Предпочитала да го вижда няколко дни в месеца, едвам отбие номера, да му купи играчки и след това да го върне назад при татко му.

Силиконката не стопира да хвали новия си мъж , като очевидно цели да натрие носа на някогашния. Според осведомени обаче връзките им надалеч не са толкоз розови, колкото се пробват да ги изкарат. Те са дружно едвам от няколко месеца, а Гани към този момент е надула корема и се натиска за следващата женитба. За 4 години русокоската има два развода зад тила си, само че това не я стопира още веднъж да напира за  брак. Прави усещане, че след всяка разлъка, тя бързо намира следващата „ огромна обич ”. Съдейки по честите кавги сред нея и служителя на реда, едва ли и тази й връзка ще изтрае дълго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР