Втора поредна кръстопътна среща иде в българския футбол. Миналата седмица

...
Втора поредна кръстопътна среща иде в българския футбол. Миналата седмица
Коментари Харесай

Вътрешният министър вика футболните съдии


Втора поредна кръстопътна среща иде в българския футбол. Миналата седмица министър председателят Бойко Борисов събра босовете на ЦСКА, „ Левски “ и „ Лудогорец “ – Гриша Ганчев, Васил Божков и Георги Домусчиев, с цел да чуе гаранции за феърплей в новото състезание.
 Бойко Борисов се срещна с Георги Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев @@@

Сега вътрешният министър Младен Маринов, един от участниците в сбирката в Министерски съвет, е поканил цялата съдийска комисия и елитните рефери. Срещата ще бъде в дните след първия кръг на шампионата, който приключва в понеделник вечер с мача „ Дунав “ – „ Левски “.

Очаква се Маринов и висши чиновници на Министерство на вътрешните работи да подсигуряват успокоение и сигурност на съдиите. Не е изключено при напън от клубове да бъдат употребявани СРС-та, а по-късно виновниците да бъдат наказвани безкомпромисно.
 Срещата на Бойко Борисов с Боби Михайлов и футболните босове @@@

Борислав Михайлов, президент на БФС, към този момент направи сходна среща със съдийската комисия, на която участваха и други членове на изпълкома. Сега първият във футбола ни ще бъде част от делегацията при Младен Маринов.
 Срещата на Бойко Борисов с Боби Михайлов и футболните босове @@@

Президентът Михайлов към този момент е обяснил на арбитрите, че не могат да играят ролята единствено на жертви. А когато вършат фрапиращи неточности, ще си понасят и съществени санкции. След срещата на върха при премиера Борисов огромните босове във футбола дадоха обещание, че никой няма да натиска рефери и да купува мачове.

" Труд "
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР