Втора поредна година Българския червен кръст и INSA OIL канят

...
Втора поредна година Българския червен кръст и INSA OIL канят
Коментари Харесай

INSA OIL и БЧК канят българския бизнес да се присъедини към благотворителна кампания в помощ на децата пострадали при пътно- транспортни произшествия.

Втора поредна година Българския червен кръст и INSA OIL канят своите сътрудници и българския бизнес, да се включат в самодейността за набиране на средства за деца потърпевши при пътно-транспортни катастрофи. Тази година самодейността е под мотото: „ Да опазим децата на пътя! ". Целта е да бъдат събрани средства за управлявания от БЧК: „ Национален дарителски фонд за подкрепяне на децата-жертви на ПТП и техните фамилии ".

От началото на актуалната година досега 1026 деца са станали жертви на произшествия по пътищата на България. Има и такива, които са останали сираци вследствие на пътни произшествия. Повечето от потърпевшите деца се нуждаят от дълготрайно в допълнение лекуване, възобновяване и профилирани грижи, което постоянно е финансово непостижимо за техните родители или настойници. До момента тези деца получават помощ два пъти в годината от фонда, само че тя се оказва извънредно незадоволителна. В същото време в края на всяка година огромните български компании харчат стотици левове за рекламни материали. INSA OIL ще подари 50 000 лв. и за втора година приканва своите сътрудници да вземат участие в благотворителна акция и приканва всички компании, които желаят да се причислят да създадат подаяние за Националния фонд. Медийни сътрудници на благотворителната акция са Агенция и Радио „ Фокус " и вестник „ Марица ".

Българската петролна компания INSA OIL и Българския червен кръст приканват всички компании, които имат предпочитание да вземат участие в самодейност. Номера на сметката на фонда е:

IBAN: BG64UNCR 7630 1077 1341 33
BIC: UNCRBGSF

Банка: УниКредит Булбанк

Имената на всички донори ще бъдат оповестени на интернет страницата на INSA OIL и Българския червен кръст по реда на постъпване на даренията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР