Всяко момиче и жена иска косата й да е красива

...
Всяко момиче и жена иска косата й да е красива
Коментари Харесай

Имах 3 косъма на кръст, докато не започнах да си правя тази маска с кисело мляко, сега косата ми стана тройно по-голяма

Всяко момиче и жена желае косата й да е красива и здрава, да не се къса и да наподобява превъзходно. Но заради неприятното качество на водата, непрекъснатата приложимост на сешоар и неправилната грижа, даже и най-луксозната коса може да стане проскубана и да наподобява извънредно

Ако обмисляте как да извършите косата си гъста , тогава тази публикация е единствено за вас. Подбрахме рецепти за маски за коса , които могат да се подготвят вкъщи. Само няколко минути би трябвало да отделите от времето си вечер и косата ви още веднъж ще бъде зашеметяваща!

Маска от жълтък и кисело мляко

Такава маска е съвършена, в случай че желаете да укрепите косата си и да стимулирате растежа й. За да приготвите чудодейно лекарство, смесете 2 жълтъка, чаша кисело мляко, 1 супена лъжица горчица. Първо нанесете маската върху корените , а по-късно разпределете по цялата дължина на косата. Задръжте маската за към час, изплакнете с елементарен шампоан и изплакнете с бульон от култивиран чай.

Маска от червен пипер

Маската ще ви помогне, в случай че имате потребност от подсилване на косата. За да си я приготвите, ще ви трябват единствено две съставки: репейно масло и червен пипер на прахуляк. Смесете 50 мл олио и 0,5 с.л. черен пипер, втрийте сместа в скалпа и оставете за 20 минути. Изплакнете косата си за предпочитане с запарка от билки.

Маска с масло и лимонен сок

Този инструмент с постоянна приложимост ще се оправи с редките и слаби коси, правейки ги по-плътни и здрави. За подготвяне на такава маска са подобаващи бадемово, маслиново, рициново или репей масло. Смесете малко масло с лимонен сок, втрийте в кожата, увийте главата си и оставете за 30 минути. Изплакнете маската с обикновен шампоан .

Маска с кисело мляко и какао

Киселото мляко е същински подарък за косата. Благодарение на млечния протеин, такива маски ще създадат косата ви послушна и гъста. За да приготвите продукта, смесете чаша кисело мляко, 1 ч.л. какао и яйце. Втрийте маската в косата, увийте и оставете за един час.

Маска с квас

Ако сънувате красива и гъста коса, тази маска е за вас. За да го приготвите, смесете чаша топло мляко, 1 ч.л. мая и 1 с.л. пчелен мед. Преди да употребявате маската, би трябвало да я оставите да поседи за към час на топло място. След това, нанесете продукта върху корените на косата и разпределете по цялата дължина, оставете за час. За изплакване най-подходяща е отвара от розмарин и коприва с добавка на ябълков оцет.

Изберете домашната маска за коса , която ви е най-подходяща и я използвайте постоянно, тогава косата ви ще свети и ще се заздрави. Разбира се, останалото също би трябвало да бъде вярно и рационално. Ако имате опция да не употребявате сешоар и оставяйте косата да изсъхне сама.

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР