Всяко мислене, свързано с възстановяване на предишния живот в комбинация

...
Коментари Харесай

Адв. Грета Ганева: Пилеят се общи пари, предпоставя се бедност

Всяко мислене, обвързвано с ”възстановяване ” на предходния живот в композиция с разбирането, че след тази рецесия светът ще се промени и няма да е същият, е заредено с вътрешен спор. Когато, обаче, е на равнище държавническо мислене и е водещо при харченето на парите ни, е наш проблем. Много сериозен проблем!
Да изливаш обществения запас за " възобновяване " на браншове, които явно не можеш да възстановиш, признавайки, че няма да бъдат същите, в същото време не търсиш и въобще не виждаш логиката на смяната, с цел да инвестираш и регулираш процесите в общ интерес, значи си доста надалеч от държавническо мислене.

По- неприятното е, че от една страна пилееш общите пари неефективно, от друга предпоставяш бъдеща беднотия и закъснение, тоест всеки да се оправя самичък, от трета демотивираш жителите да са част от празна и неефективна система.

Има цели сезони в публичния живот, когато сходно безтегловно състояние на ръководещите политици не прави блестящо усещане, само че в този тъкмо миг решенията, парите, политиките са витално значими, заради което персонално аз имам ного съществени упования и изключително високи условия.

Ако не стане с схващане, ще е необходим мощен публичен напън.

Грета Ганева

https://web.facebook.com/greta.ganeva.5/posts/3451124828247242
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР