Всяка зодия има своите тайни сексуални фетиши, дори знаците, които

...
Всяка зодия има своите тайни сексуални фетиши, дори знаците, които
Коментари Харесай

Фетишът на Скорпиона е болката

Всяка зодия има своите секрети полови култове, даже знаците, които нормално считаме за консервативни и срамежливи.

Ще съумеете ли да накарате колегата си да ви се довери и да разкрие своите “мръсни ” мечти. Това зависи и от вашия метод. Както и от това да се сдобиете с точната информация защо копнее в леглото даден знак. Имаме я!

Овен
Фетишът на Овена е властта. Овните желаят да опитат какво е да преобладават изцяло половинката си в леглото, само че и да пробват да бъдат следени. Игрите с лек садо-мазо нюанс ги подлудяват.

Телец
Чуствените Телци биха се разтопили, в случай че комбинират двете си обичани удоволствия в едно – секса и храната. Всякакви игри с присъединяване на сметана, шоколад и плодове биха ги възбудили.

Близнаци
Възбуждат ги ролевите игри, само че най-много мръсните приказки. Близнаците не са срамежливи и умерено биха играли на лекар и здравна сестра, да вземем за пример. Харесва им да влизат в непознати облици.

Рак
Харесва им концепцията да ги завържат – свързват това с цялостното отдаване на колегата. Но защото са срамежливи и уязвими, играта би трябвало да е по-скоро нежна и да не се стига до грубости.

Лъв
Фетишът им е всичко да бъде “перфектно ”. Лъвовете желаят да изгледат добре по време на секс, да ухаят добре, по опция и ситуацията да е първокласна. Това би ги подтикнало и да запишат видео с осъществяването си, на което да се любуват по-късно.

Дева
Изключително доста ги възбужда мисълта, че са мечтани и че доставят наслаждение на колегата си. Девите желаят да усещат, че се “справят ” и че сътрудникът им прави оценка уменията им високо. Много си падат и по оралния секс.

Везни
Възбуждащата, нежна предигра е най-горещата фикция на Везните. Възбужда ги даже повече от концепцията за самия секс. Обожават първокласното долни дрехи, красивата конюнктура, светлината на свещи и чувствените целувки по цялото тяло.

Скорпион
Да изпитва и да предизвиква болежка е култът на Скорпионите. Независимо дали избират да са дейната или пасивната страна, концепцията за цялостно отдаване и надзор посредством болежка подлудява представителите на тази зодия. Почти всички си падат по аналния секс.

Стрелец
Възбуждат се от концепцията за цялостна независимост в секса. Това включва тройки, четворки, колективен секс, както и мисълта за това някой да ги гледа, до момента в който вършат секс с половинката си. За доста Стрелци сексът с нови и нови сътрудници също е култ.

Козирог
Козирозите страдат от фикс идея за надзор, по тази причина по време на секс се любуват най-вече на това да бъдет в подчинена позиция. Идеята по едно и също време ги плаши, само че и ги възбужда. Мъжете Козирози пък се възбуждат извънредно бързо и техен култ е сексът без никаква предигра.

Водолей
Новите неща и прекрачването на границите са култът на Водолея. Харесва му да се бунтува против консервативните правила на държание. Всичко необичайно, неконвенционално може да го възбуди. Обича и да приказва за секс.

Риби
Стигнахме и до “проститутките на Зодиака ”, само че това напълно не е в дословен смисъл. Рибите се възбуждат пъклен от това да извършват желанията на колегата си, да задоволяват другия и да го карат да се нуждае от тях. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР