Всяка зодия има своите силни, но и слаби страни! Прочетете

...
Всяка зодия има своите силни, но и слаби страни! Прочетете
Коментари Харесай

Кои са слабите страни на зодиите

Всяка зодия има своите мощни, само че и слаби страни! Прочетете по-долу какво е това,  което ви се удава най-трудно.

Козирог: не умее да моли за помощ

Знае какво желае и знае също, че може да го постигнете напълно самичък. Да помоли някого за помощ? Да изиска съвет или да попита за правилния път? Това въобще не е присъщо на Козирога.  

Водолей: не умее да бъде правилен

Моногамията не е мощната страна на Водолея. Известно време може да остане правилен на колегата (партньорката) си, само че с времето ще й (му) стане скучно. Резултат: Водолеят не се бои да се впуска в афери и даже да взе участие в любовни триъгълници.

Риби: не умеят да пестят

Мъни, мъни, мъни! Рибите са ненадминати в харченето на пари. Трудно им е да се въздържат, когато зърнат на някоя витрина страховит чифт обувки или невероятна чанта. А менюто в този нов ресторант безусловно би трябвало да се изпробва…

Овен: не умее да си почива

За Овните с цялостна мощ важи изразът „ шило в торба не стои “. На процедура те са неуморни и непрестанно би трябвало да са заети с нещо. Спокойствие, самообладание и бездействие – това са непознати думи за тях.

Телец: не може да не е краен

Защо да си тръгваме, когато веселбата е в разгара си? Едва пет сутринта е. Да, по този начин мислят Телците! Защото този знак просто не знае по кое време да спре. В обстановки, когато другите от дълго време са се уморили, Телецът едвам стартира да загрява.  

Близнаци: не умеят да вземат решения

Какво да облека? Какво ми се яде? Дали през уикенда да отида на кино, или на концерт? Въпроси след въпроси, на които Близнаците мъчно намират отговор. Защото в устрема си да не пропуснат нещо забавно, те непрекъснато се двоумят и двоумят. А вземането на решение за тях е еднакво на гибел.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР