Всяка втора неделя на май в Съединените щати празнуват Деня

...
Всяка втора неделя на май в Съединените щати празнуват Деня
Коментари Харесай

Кевин Харт и Енико обявиха пола на бебето - slava.bg

Всяка втора неделя на май в Съединените щати честват Деня на майката. Тази година празникът се падна на 10 май и беше белязан от няколко щастливи вести. Америка Ферера разгласи, че е станала майка на второ дете, а Кевин Харт и Енико оповестиха пола на детето си.

В Instagram артистът поздрави брачната половинка си за празника и съобщи, че двамата чакат момиченце. Новината идва единствено два месеца, откакто те разкриха че ще стават родители за повторно дружно. Харт има още две деца – щерка Хевън и наследник Хендрикс от предходен брак.

„ Господ е необикновен. Благодарни сме, че всички вие сте в живота ни. Мога единствено да ти благодаря, скъпа “, добави звездата. Той и Енико са родители и на 2-годишния Кензо Кеш. На фотографията, с която Харт разгласи пола на четвъртото си дете, цялото семейство наподобява повече от щастливо.

Енико носи розова лента, на която написа „ момиче е “ и гордо допира наедрялото си коремче. Тя също показа фотография в Instagram и написа, че до последно си е мислела, че още веднъж ще роди момче. „ Буквално крещях, смях се и плаках, когато разбрахме, че този път ще е момиче “. Бъдещата майка добави, че това е сбъдната фантазия за нея и няма самообладание да се запознае с щерка си.

Фенове и другари поздравиха Енико и Харт по случай разкриването на пола. Габриел Юниън и Дуейн Джонсън – Скалата бяха едни от първите, които оставиха мнения под фотосите на двамата родители.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР