Всяка връзка започва с първи срещи. Това е времето, в

...
Всяка връзка започва с първи срещи. Това е времето, в
Коментари Харесай

4 неща подсказват още на първата среща, че нещо не е наред

Всяка връзка стартира с първи срещи. Това е времето, в което се опознавате, поддържате връзка, разговаряте, наблюдавате реакциите на другия човек, с цел да прецените дали имате любовен капацитет дружно. Първите срещи могат да са в действителност вълнуващи, само че могат и да бъдат надълбоко разочароващи.
Тъй като евентуално на първа среща към момента не сте влюбени, ще ви е по-лесно да видите и усетите някои смущаващи черти в държанието на индивида, с който се срещате. Ако пък не обръщате внимание на детайлите толкоз елементарно, вижте за кои тревожни знаци би трябвало да следите.
Кои са четирите червени флага, които могат да се появят още на първа среща?

1. Отношение.
Важно е да обърнете внимание на това по какъв начин евентуалният ви сътрудник се отнася с вас на първа среща. Държи ли се съответно, какви дейности прави, по какъв начин приказва и поддържа връзка с вас. Ако индивидът не зачита вашите граници на първа среща, той евентуално има навика да взима превес в връзките и отсега нататък. Това е обезпокоителен сигнал, че той може да е привикнал да подценява възприятията, мнението, желанията на колегата си.
Заключения за отношението на мъжа против вас можете да си извършите и като следите по какъв начин се трансформира настроението му по време на диалога. Конфронтира ли се елементарно, пали ли се мигновено при разискване на някакви тематики, слуша ли ви деликатно, пробва ли се да ви разбере или се старае да надделее с мнението си в диалога. Всички тези дребни елементи подсказват за детайлите от характера му.

2. Изпадане в крайности.
Крайностите в никакъв случай не са добър сигнал, изключително на първа среща. Твърде доста информация или прекомерно доста напън през цялото време подсказват, че нещо не е наред. Прекалено многото персонална информация на първа среща може да подсказва за неистини, измислици, с цел да ви се хареса или пък блян да прикрие нещо. Когато човек е прекомерно сладкодумен това нормално има своите аргументи. Раздаването на рецензии още на първа среща също е червен байрак, който би трябвало да притегли вниманието ви. Ако ви подлага на критика или подлага на критика обслужващия личен състав по ядовит метод, това приказва за тъмна страна от характера му, с която евентуално ще се сблъскате при вероятно задълбочаване на връзките. Обикновено контролиращите персони не съумяват да скрият този собствен ентусиазъм и се издават по този метод.

3. Планиране, решения, звучащи като контракт или съглашение.
Ако на първата ви среща индивидът против вас стартира да ви разпитва за сериозните неща от живота и стремежите ви за бъдещето, това може да е червен байрак. Не е неприятно да сте наясно по какъв начин си представяте бъдещето и да изясните какво очаквате от една сполучлива връзка, само че този диалог не е подобаващ за първа среща. Добре е да изясните това на малко по-късен стадий, само че в случай че на първата ви среща той стартира да ви разпитва в елементи и да постанова визиите си за това какво желае от връзката, по-добре бягайте. Ако срещата ви наподобява като подписване на контракт, по който се разискват всевъзможни клаузи, това може да подсказва за персона, която има проект, който наложително би трябвало да реализира. Причините могат да са доста, само че най-често в основата е проблематично минало, от което човек желае да избяга. Ако желаете връзка, която да е като брак по сметка, това е вашият човек. Но в случай че не – по-добре обърнете съществено внимание на този объркващ червен байрак.

4. Едностранни диалози.
Друг значим знак, че нещо не е наред с личността против вас, който можете да забележите още на първата среща, е в случай че той приказва единствено за себе си. Едностранните диалози, в които си проличава, че индивидът се интересува единствено от себе си, само че не и от вас, са образец за това по какъв начин ще протекат връзките ви и отсега нататък. Ако той приказва единствено за себе си още по време на първите ви срещи и не показва интерес към вас по никакъв метод или го прави напълно незадълбочено, той евентуално е нарцистичен вид персона, която слага себе си постоянно преди всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР