Всяка тревожност може да повлияе значително и негативно на качеството

...
Всяка тревожност може да повлияе значително и негативно на качеството
Коментари Харесай

Какво е сексуална тревожност и изпитвате ли я?

Всяка тревога може да повлияе доста и отрицателно на качеството на живот. Когато приказваме за полова тревога, тя сигурно може да се трансформира в огромен проблем за връзката.
Какво съставлява половата тревога?
Най-общо казано това е боязън или възприятие на безпокойствие, свързани със полова интензивност. Сексуалната тревога може да бъде породена от отрицателни прекарвания от предишното, полови дисфункции, стрес или други фактори.  Към половата тревога се причислява и безпокойствието, обвързвано със половото показване. Тревожността може да бъде толкоз изразена, че да докара до отбягване на всевъзможен полов контакт.

Симптомите на половата тревога постоянно са явни – смяна на настроението и чувствата в тялото, когато пристигна миг за секс или даже единствено при мисълта на полов акт.

 Добави изложение
Какви са аргументите за половата тревога?
Много могат да са аргументите, които да породят съществуването на полова тревога, ето за какво е добре всеки случай да се преглежда самостоятелно. Все отново някои от най-често срещаните аргументи са:
Комплекси, свързани с тялото: Колкото по-неуверен е човек в метода, по който наподобява, толкоз по-негативно това може да се отрази на неговия полов живот. В този случаи половата тревога е мощно предизвикана с нов сътрудник. Сексуални дисфункции: Еректилна дисфункция или ниско либидо могат да повлияят освен на индивида, който ги изпитва, само че и на неговия сътрудник. Сексуално принуждение в предишното: Хората, станали жертва на полово принуждение в предишното, имат усложнение в това да гледат на секса по здравословен метод. Това от своя страна може да докара до полова тревога. Проблеми във връзката: Всяко недоразумение в връзките води до отчуждаване сред сътрудниците и понижава тяхното полово предпочитание. Ето за какво не е изключено да се появи полова тревога при един или при двата колегата.
 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР