От днес до 30 юни аварийно се затваря за движение

...
От днес до 30 юни аварийно се затваря за движение
Коментари Харесай

От днес до 30 юни затварят част от детелината на България и Околовръстното

От през днешния ден до 30 юни спешно се затваря за придвижване част от детелината на бул. „ България “ и Софийския околовръстен път (СОП), оповестиха от Столична община (СО).    

Забранява се влизането на пътни транспортни средства по пътната връзка от бул. „ България “ на пътния възел със СОП, посока Пловдив, както и по пътната връзка от СОП към бул. „ България “, посока ул. „ Даскал Стоян Попандреев “.

Променят се и маршрутите на рейсове 304 и 63.

Автобусна линия № 304 в посока Националния исторически музей (НИМ) ще върви от ж.к. „ Дружба 2 “ по настоящия маршрут до кръстовище бул. „ България “/Софийски околовръстен път (пътен възел Бояна), напряко по ул. „ Даскал Стоян Попандреев “, надясно по ул. „ Александър С. Пушкин “, надясно по бул. „ Никола Петков “, продължава по Софийски околовръстен път до спирка с код „ НИМ “, която става крайна/начална за линията.

В посока ж.к. „ Дружба 2 “ маршрутът не се трансформира. 

Автобусите ще стопират на всички съществуващи автобусни спирки в променения сектор на маршрута както следва, измежду които и „ Гробищен парк Бояна - по избор “, „ Резиденция Бояна - по избор “, „ ул. Маломир “ и „ бул. Ал. Пушкин “. 

Закрива се спирка „ НИМ “ в южното локално платно на СОП.

Автобусите по линия № 63 в посока кв. “Бояна ” ще вършат маневра по трите пътни връзки на пътен възел Софийски околовръстен път - бул. " България ".

По-рано през днешния ден кметът на София Васил Терзиев разгласи, че незабавно проучване на мостовото съоръжение е довело до решението придвижването да бъде спряно и да се изчака резултата от по-обстоен разбор. Очаква се той да отнеме до 45 дни. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР