Всяка татуировка е уникална, защото създаваме наша визуална интерпретация на

...
Всяка татуировка е уникална, защото създаваме наша визуална интерпретация на
Коментари Харесай

Сюрреалистични татуировки от артистичното дуо на „Expanded Eye“

 1

„ Всяка татуировка е неповторима, тъй като сътворяваме наша образна интерпретация на една или повече истории, предоставени ни от клиента, споделени моменти, които имат забележителен смисъл за индивида. Добавяме детайлите от нас, колкото е допустимо, като в същото време разрешаваме на всеки план да се доразвие органично в модерно произведение на изкуството, което най-после прехвърляме от хартия върху кожата. "

Татуировките на артистичното дуо Jade Tomlinson и Kev James от Expanded Eye се приближават до урок по изкуствознание. Загадъчни, сюрреалистични изображения с геометрични форми, контрастност и мулти перспективни гледни точки, техните татуси са истинки творби на модерното изкуство. По-задълбочените фенове могат да виждат кубизъм в работата на художниците, мощно присъстващ като въздействие като че ли идващо от Жорж Брак или Пикасо. Допълнително замайващ е обстоятелството, че зад всяка една татуировка стои роман на значимо персонално прекарване на притежателя й.

„ Започнахме като илюстратори и нашия жанр еволюира. Никога не съм си представял, че може да отиде толкоз надалеч – през днешния ден използваме символиката като тънък метод за връзка и значение. Много от това, които вършим, се основава на концепцията на Вселената и на концепцията, че времето не е действително. ", споделя Jade.

 01  2  3  4  5  6  7  8.1  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  19  20  21  22  23  24

Днес Jade Tomlinson и Kev James разделят времето си сред Лондон и Thonon-les-Bains, Франция, където творят в необятен набор от художествени инициативи. Освен татуировките те са основатели на не по-малко завладяващи картини, стрийт арт илюстрации и статуи.

Снимки: Expanded Eye

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР