Всяка срещу коронавирус може да причини неприятни, но временни странични

...
Всяка срещу коронавирус може да причини неприятни, но временни странични
Коментари Харесай

Страничните ефекти, наблюдавани при ваксинирани срещу коронавирус

Всяка против ковид може да аргументи неприятни, само че краткотрайни странични резултати , които не са рискови за здравето и живота. Данните са на Американската здравна асоциация, написа БГНЕС.
Експертите предизвестяват, че последствията от имунизацията могат да бъдат неприятни, само че е належащо да се създадат няколко инжекции, с цел да се образува пълностоен имунитет . Счита се, че имунизациите на Moderna и Pfizer, прилагани в две дози на шпации от към един месец, са до 95 % ефикасни при обезпечаване на имунитет против SARS-CoV-2.
 Тръмп е убеден, че и без ваксина коронавирусът ще изчезне рано или късно Тръмп е убеден, че и без ваксина коронавирусът ще изчезне рано или късно
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е убеден, че новият ковид ще изчезне, без значение дали Съединени американски щати се снабдят с ваксина или не, съобщи БГ...
При опити с имунизацията на Moderna единственият постоянно срещан тежък непряк резултат след първата доза е болежка в мястото на инжектиране , която се следи при 2,7% от пациентите. След втората доза най-честата сериозна нежелана реакция е умората , която се следи при 9,7% от участниците. Мускулна болежка  пък е изпитвана от 8,9%, а систематична болежка - 5,2%. Други 4,55% оповестяват за главоболие . Подробности за сигурността на имунизацията Pfizer към момента не са оповестени, само че BioNTech разкри, че имунизацията не съставлява сериозен риск за здравето .
Предварително беше показано, че най-честите нежелани реакции са отмалялост и главоболие, които се следят при по-малко от 4% от участниците след втората доза. Някои специалисти приканиха лекарите и здравните чиновници да осведомят обществеността, че последствията са вероятни, като внезапно повишение на температурата. Това ще се изправи против тези, които ще употребяват информацията за страничните резултати, с цел да разпространяват тайни теории против имунизацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР