Всяка сложна ситуация дава различни възможности. Това означава взаимно ще

...
Всяка сложна ситуация дава различни възможности. Това означава взаимно ще
Коментари Харесай

Атанасова: Взаимно ще се контролираме и никой няма да успява да внася лобистки поправки

Всяка комплицирана обстановка дава разнообразни благоприятни условия. Това значи взаимно ще се направляваме и никой няма да съумява да внася лобистки ремонти или правно неиздържани текстове. Ще имаме съвместен надзор, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в коридорите на Народното събрание след гласуването за ръководител на Народното събрание. Тя благодари на Вежди Рашидов. „ Давам си сметка, че Рашидов ще изпитва известни компликации, само че всички заместител ръководители ще му оказват помощ и тъй че да съумяваме да взимаме решения “, сподели Атанасова.

 

„ Народното събрание е доста подложено на критика за честа смяна на законите в този момент. Може да пристигнал моментът да обмисляме деликатно текстове и да търсим консенсус “, сподели още тя. Никоя от партиите не е поемала задължения към друга, безапелационна е Атанасова

 

По думите й това гласоподаване беше единствения рационален излаз, това беше единствената опция Народното събрание да се посвети на законодателната ни активност.

 

" Трябва да има една единствена коалиция - на разсъдъка. Това гласоподаване беше единственият вероятен излаз, никакви други сделки не е имало по каквито и да е други въпроси ", сподели още Десислава Атанасова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР