Всяка професия има свои характеристики. Само за едно сме на

...
Всяка професия има свои характеристики. Само за едно сме на
Коментари Харесай

Най-добрите финансови талисмани за хора от различни професии

Всяка специалност има свои характерности. Само за едно сме на едно мнение - имаме потребност от шанс. Силните и ефикасни талисмани, ще могат да ви до подарят във финансовата и работната сфера.
Хора от креативен специалности
Те включват писатели, художници, дизайнери, артисти и така нататък Всички те се нуждаят от креативност, с цел да творят, да основават нещо от нулата, да генерират хрумвания. Най-добрият амулет за тях ще бъде камъкът авантюрин. Именно той има най-хубавата сила, която уголемява съзнанието.
Що се отнася до цвета, по-добре е да поставите нещо синьо на работния плот на компютър или телефон. Това може да бъде изображение на вода или небе. Оранжевото също е потребен цвят. Сред растенията може да се открои виолетка, а от бижутата - платинени произведения.
Програмисти, интериорни дизайнери
Тези хора би трябвало да бъдат обособени в обособена група, тъй като са принудени освен да мислят изобретателно, само че и да работят дълго време по един план, със вглъбеност, с оптималната отговорност и централизация.
 Талисман от камък – по какъв начин да намерим подобаващия Талисман от камък – по какъв начин да намерим подобаващия
Хората от дълго време знаят за мистериозните и потребни свойства на минералите и камъните. Дори през днешния ден доста хора имат вяра в силата на талисманите,...
Добре е тези хора да носят черни и сини облекла. Те се нуждаят от вътрешен глас, фокус и внимание и всичко това може да бъде подсилено с камък като ахат.
Професии, които включват доста връзка
Лекар, преподавател, консултант, юрист, психолог, екскурзовод и по този начин нататък. Тези хора би трябвало да поддържат връзка доста, тъй че родонитът или коралите ще бъдат най-хубавият камък за амулет за тях.
Най-успешният цвят на облеклото за представители на тези специалности е бял. На работното място или в офиса е по-добре такива хора да сложат папрат. Това растение ще ви помогне бързо да намерите общ език с непознати. Сребърните бижута също ще бъдат потребни.
Високи длъжности, ръководство на хора
 Талисмани, с които да ти потръгне в любовта Талисмани, с които да ти потръгне в любовта
От дълбоки антични времена човечеството не стопира да се интересува по всевъзможни способи да притегля обич. Все още и в днешни дни археолози...
Лидерите се нуждаят от камъни от стихията на Огъня - карнеол и кехлибар. Златните бижута, които усъвършенстват биополето, също ще бъдат потребни. Комбинацията от черни и червени цветове ще бъде сполучлива в облеклата. Цветът също е потребен.
Физически труд и непрекъснати командировки
Професиите, които включват доста физическа работа или пътешестване, са едни от най-трудните. За да не изгорите на такава работа, специалистите да носите бижута от мелхиор, керамика или дърво.
Цветове като зелен и жълт ще бъдат доста потребни в облеклата. Най-добре се комбинират с камъни като яспис, малахит, нефрит и цитрин. За водачите тези камъни също ще бъдат доста потребни.
Работа с пари и цифри
 7 предмета от бита, които имат защитни свойства 7 предмета от бита, които имат защитни свойства
Оказва се, че някои от битовите движимости, с които се сблъскваме всекидневно, имат защитни свойства. С тяхна помощ можете да се предпазите от...
Касиер, банков чиновник, счетоводител, преподавател по математика и други точни науки - всички тези хора се нуждаят от помощта на талисмани, които концентрират вниманието. Те включват лунен камък, бял кварц. Ще им трябват и амулети, с цел да не сгрешат. В това отношение обсидианът и ониксът ще бъдат потребни.
В облеклата би трябвало да давате желание на сивите и черни цветове.
Търговия
Хората, които продават нещо, се нуждаят от помощта на минерали като турмалин, нар, корали. Те усилват красноречието ви и ви оказват помощ да вземате решения по-бързо.
Мениджърите по продажбите би трябвало да се обличат в бели, червени или черни облекла. Черният цвят оказва помощ за по-бързо придобиване на убеденост, а белият и аленият - да не се уморявате и да продължите напред.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР