Всяка политическа сила трябва много ясно да поеме отговорността за

...
Всяка политическа сила трябва много ясно да поеме отговорността за
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всяка политическа сила трябва да реши за какво работи – правителство на реформите или правителство на реванша

Всяка политическа мощ би трябвало доста ясно да поеме отговорността защо работи – за държавно управление на промените и придвижването напред или за държавно управление на реванша. Това сподели съпредседателят на " Демократична България “ Христо Иванов пред публицисти след консултациите при президента, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

Първият мандат ясно сме създали поръчка, че не можем да го подкрепим и считаме, че сериозният диалог би бил върху формула, препоръчана от Политическа партия при втория мандат, съобщи Иванов. " Каква ще е формулата е нещо, което е редно да оставим на Политическа партия, тъй като те са мандатоносителят. Ние можем да сме потребни, само че не е редно ние да даваме формулите “.

Какво ще се случи с третия мандат не е ясно и не е явно. Така Иванов отговори на въпрос на публицист, че е явно, че третият мандат няма да отиде при тях. " Три партии са нужни за избор на държавно управление, а не че е належащо да влязат в такова държавно управление. “

Бихме коментирали третия мандат, откакто мине втория, добави Иванов. " Третият мандат е спешен, ексклузивен. Нека да минем през първия и втория и едвам тогава ще разясняваме третия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР