Всяка моя среща със Стив Вай винаги е била интересна

...
Всяка моя среща със Стив Вай винаги е била интересна
Коментари Харесай

Наш продуцент хвана голяма американска звезда без нито един долар в джоба

" Всяка моя среща със Стив Вай постоянно е била забавна и обогатяваща през годините, като този път тя приключи по един по-забавен метод. В началото на самото изявление за Фрактура/Fracture TV Rock Show му споделих, че съм му подготвил няколко хлъзгави въпросa. Той ми отговори, че за него няма проблем да приказва на всевъзможни тематики, само че в случай че му задам въпрос, който в никакъв случай до момента не са му задавали, ще ми даде 1 $.

Маестрото отговори изчерпателно на 10-те въпроса и последва номер 11 - този за 1 $. За 25 години всевъзможни изявленията за предаването съм изпадал във всевъзможни обстановки и съм се научил да скалъпвам.

Въпросът беше: " Питал ли си в миналото обратно във времето родителите си дали са обсъждали и друго допустимо име, преди да решат да те кръстят Steve? " Той стартира откровено да се смее с глас и ми сподели: " Добре, момче, това беше доста неочакван въпрос, токущо си завоюва 1 $ от мен. Обаче те апелирам да ти го дам идващия път, тъй като сега нямам никакви пари у мен. “ Вече съм в очакване на четвъртата ни среща с Маестрото ", написа във Facebook Васко Катинчаров, създател и продуцент на предаването " Фрактура “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР