Всяка любовна връзка протича различно. Понякога се случва едни взаимоотношения да

...
Всяка любовна връзка протича различно.
Понякога се случва едни взаимоотношения да
Коментари Харесай

Ето 5 съвета за презареждане на любовта

Всяка любовна връзка протича друго.
Понякога се случва едни взаимоотношения да изпаднат в застой. Не желаете да се откажете един от различен, само че в това време нямате концепция какво да вършиме. Първата стъпка е да споделяте дейно с обичания човек, да споделите вашите чувства, да попитате и за неговите/нейните.
Вижте няколко съвета за презареждане на любовта сред вас и половинката ви.

1. Не си лягайте ядосани
Или пък раздразнени по даден въпрос. По този метод негодуванието може да се натрупа и евентуално ще се окажете раздразнени от колегата си, а на сутринта ситуацията може и да не е по-добро от вечерта. Разрешете всички незначителни проблеми, преди да си легнете или пък ги обсъдете в по-удобен миг.

2. Не забравяйте за флирта
Флиртът може да ви накара да се почувствате привлекателни и мечтани. Помислете по какъв начин флиртувахте при започване на вашата връзка и за какво сте спрели. Дори и да сте в дългогодишна връзка има по какъв начин да подновите флирта и е значимо да го вършиме, а не да търсите флирт отвън връзката ви. Чрез флирт може да се преоткриете, да станете по-споделящи по отношение на половите ви стремежи.

3. Не бъдете непрекъснато дружно
Може да звучи необичайно, само че прекарването на прекалено много време с колегата може да ви накара да спрете да се чувствате мечтани. Затова е значимо да сте самостоятелен човек отвън връзката си, тъй че правете проекти с приятелите си, имайте си ваше занимание, време единствено за себе си. Когато се върнете вкъщи при колегата си, ще имате приятни неща за шерване, а и по този начин и той ще има време единствено за себе си.

4. Правете повече похвали, в сравнение с недоволства
Ако нещо в действителност ви разстройва – говорете. Но се уверете, че това не е единственият път, когато споделяте възприятията си с половинката си. Постарайте се да изразите признателността си към колегата си с съответни и откровени похвали. Така той ще бъде по-отворен към вашите терзания, само че и потребности.

5. Притежавайте личното си благополучие
Много хора имат вяра, че с цел да бъдат щастливи им би трябвало сътрудник и любовна връзка. Всъщност, в случай че не сме щастливи вътре в себе си и най-прекрасният човек до нас няма да ни накара да се усещаме добре. Понякога сме склонни да пренасяме персоналните си и служебни проблеми прекомерно доста във връзката си и това стартира да пречи на взаимоотношенията ни. Важно е да си споделяме всичко с обичания човек, да желаеме препоръки, само че не трябва да разрешаваме на проблемите да застават посред ни. Затова, в случай че да вземем за пример не харесваме към този момент работата си, вместо да се поддаваме на всекидневен стрес, можем да помислим за намирането на нова. Понякога би трябвало да разчитаме и единствено на себе си за разрешаването на избрани грижи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР