Всяка жена понякога изпада в състояние, в което не се

...
Всяка жена понякога изпада в състояние, в което не се
Коментари Харесай

7 начина да станеш по-уверена в себе си

Всяка жена от време на време изпада в положение, в което не се усеща изключително уверена в себе си – в сексапила си, в професионализма си, в цялостното си лъчение.

При някои дами тези положения са по-често срещани и се дължат на занижено самочувствие, а при други увереността се срутва ненадейно, поради съответна причина.

Какъвто и да е твоят случай, ние ти предлагаме седем изпитани съвета, с които да възвърнеш вярата в себе си ;)

1. Прави нещо, което ти доставя наслаждение всеки ден или колкото по-често можеш. Рисувай, танцувай, пей, спортувай, забавлявай се, отделяй си най-малко по няколко минути всеки ден, в които да правиш нещо, което обичаш ;)

via GIPHY

2. Грижи се за себе си непрекъснато, поддържай прическата и маникюра си, грижи се за фигурата си. Никога не пропускай да отделяш време и старания както за вътрешния си комфорт, по този начин и за външния ;)

3. Спортувай – с изключение на, че ще ти помогне да си във физическа форма, спортът обезпечено оказва помощ и за повишение на самочувствието. Можеш да избираш сред толкоз доста – плуване, фитнес, кардио извършения, танци, зумба, йога...Вмести спорта в всекидневието си и ще се чувстваш доста по-уверена ;)

4. Позволи си нещо красиво и се нагараждавай всеки месец. Не всеки може да си разреши непрекъснато нови дрешки, бижута, парфюми и каквото още ни се желае. Затова всеки месец отделяй дребна сума от приходите си, с която да си правиш дребен, само че скъп подарък. Ще се чувстваш в пъти по-красива и привлекателна с тази рокля, за която мечтаеш от месеци:)

via GIPHY

5. Не се сравнявай с никого. Това не води до нищо положително. Не забравяй, че всеки човек има своите качества и дефекти. Вместо да се сравняваш с дамите към себе си, просто наблягай на личните си преимущества – повтаряй си ги, подчертавай ги, научи се да ги обичаш ;)

6. Върви изправена – походката се отразява на самочувствието ни доста, въпреки и подсъзнателно. Направи си опит – върви изправена и с гордо вдигната глава цялостен един ден. Ще събереш доста погледи, а и обезпечено ще се чувстваш доста по-красива и уверена:)

via GIPHY

7. Усмихвай се повече – нищо не оказва помощ на самочувствието ни по този начин, както усмивката. Никога не я пропускай – тя ще ти донесе доста нови обожатели, а и ще повдигне самочувствието ти обезпечено ;)

И още самочувствие:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР