Всяка жена мечтае за любов, щастие и комфорт. Но за

...
Всяка жена мечтае за любов, щастие и комфорт. Но за
Коментари Харесай

Щастие за двама: Как да направите един мъж истински щастлив и да укрепите отношенията си

Всяка жена мечтае за обич, благополучие и комфорт. Но с цел да бъде вашата връзка мощна и дълготрайна, е доста значимо да можете да вършиме обичания благополучен. Защото единствено тези мъже, които се усещат добре и удобно, няма да оставят обичаната си жена, а ще желаят да бъдат непрекъснато край нея. Той ще връща с готовност вкъщи, колкото да дочакал срещата ви и ще оцени всеки миг, който прекарвате дружно.

Как да извършите мъжа същински благополучен. Психолозите оферират няколко трика, които несъмнено ще ви оказват помощ да го зарадвате и да укрепите връзките сред вас.

Основното е да знаете какво прави вашия обичан човек благополучен, какво харесва най-вече, тъй като всеки има собствен усет и желания.

Основното предпочитание на мъжа

За да бъде вашият мъж благополучен, удовлетворен от живота, е значимо да разберете, че това зависи освен от това, което ще вършиме. Той персонално би трябвало да бъде положителен – радвайте се и се наслаждавайте на живота дружно. Можете да украсите живота му, да му дадете доста приятни моменти, да го обкръжите с внимание и грижа и да го накарате да се усеща допустимо най-добре.

Ако самият той не е удовлетворен от това, което прави, от постигнатото, в случай че не е удовлетворен от себе си и не се приема, страда от нерешителност в себе си, вашите изненади, несъмнено, ще го развеселят, само че не за дълго. Той към момента ще продължи да се тормози от вътрешни проблеми, да се разпада и да прави неща, които могат да разстроят и даже да унищожат любовта ви. И въпреки всичко не би трябвало да се пробвате да го поправяте или да го принуждавате да го прави. А да му помогнете самичък да изиска да го стори.

Способността да бъдеш себе си и да приемеш другия подобен, какъвто е

Приемането на мъжа подобен, какъвто е, с всичките му преимущества и дефекти, е належащо изискване той да се усеща благополучен до вас.

Ако това не се случи и дамата непрестанно се пробва да го приспособи към себе си, вместо или да одобри, или да откри някой различен, който й подхожда, не се чака нищо положително. И колкото и да се старае за неговото наслаждение, всичко това ще изтрие желанието й да го пречупи, да го трансформира в някой, който не е и не желае да бъде.

Не се опитвайте да „ преправяте и прекроявате “ мъжа до вас. Той е подобен, какъвто е, и може да бъде благополучен единствено когато бъде признат с целия си опит, привички и държание. Ако не сте подготвени да приемете метода, по който той се държи, по-добре се откажете от връзката.

Когато в близост има щастлива жена, нещата са разнообразни

За да бъде един мъж благополучен до вас, е доста значимо да бъдете щастливи вие самите. Затова постоянно следвайте вашите ползи и фантазии.  Невъзможно е да давате обич на обичания човек, в случай че самата вие не сте удовлетворена от себе си или от метода ви на живот. С други думи, когато не обичате сами себе си.

За тези, които не обичат себе си, любовта може да се промени и да не трансформира в страдалчество, жертване, подготвеност да се търпят обиди, набези, измяна, операция, цялостно занемаряване на личните ползи.

Колкото и необичайно и необикновено да звучи, доста хора са привикнали и изцяло са приели обстоятелството, че по този начин се показва любовта към тях и всичко е наред.

Затова и са подготвени да свържат живота си с тези, които се държат студено, които са безразлични и жестоки. Опитват се да завоюват любовта, която им липсва толкоз доста.

Точно в това е грешката им. Защото точно желанието да „ заслужат “ любовта, а не разбирането, че би трябвало да им се дава просто по този начин, ги прави нещастни.

Кои мъже са щастливи?

Мъжете са щастливи, когато са обичани, обгрижвани, слушани и чувани, забелязвани, вярващи, подкрепяни, предпазени, когато твърдо знаят, че могат да разчитат на помощ и схващане в сложна обстановка.

Осъзнаването, че може да приказва със своята жена за всичко, което го тревожи, оказва помощ на мъжа да се усеща сигурен.

Важно е мъжете да усещат грижа от околните си, да знаят, че могат да разчитат на поддръжка, религия в силите им, удивление, да усетят въодушевен взор върху себе си.

Мъжете още обичат комплиментите, изговаряни на ухо или в компанията на познати. Те са удовлетворени, когато дамите правят оценка това, което вършат, възхищават се на достиженията им, предизвикват ги и ги развеселяват.

Мъжете са щастливи, когато ги чакат вкъщи и са откровено добре пристигнали. Те постоянно ще бързат за дома, в който ги чакат топли думи, любов и внимание.

Откажете се от наставническия звук, рецензията, изключително в наличието на други хора. Ако е отговорен, той по този начин или другояче ще го разбере, не е належащо да го наказвате строго за това. Той ще ви бъде признателен, когато не го унижавате и ще изиска амнистия, в случай че е направил нещо не както би трябвало.

Мъжете са щастливи, когато дамите не ги изнудват с интимните връзки, пробвайки се да санкционират или да получат това, от което се нуждаят.

Не забравяйте и за обичаните му храни. Намерете време, най-малко един път седмично, да го поглезите нещо, което той най-вече обича.

Това са тайните, които психолозите разкриват за това, по какъв начин да извършите вашия обичан същински благополучен.

Не ги приемайте като обвързване, не изпитвайте и виновност, в случай че не ви се желае да положите нужните старания. Нищо не трябва да се случва принудително, всичко би трябвало да е плод единствено и само на осъзната нужда, тъй като, както знаем „ Насила красота не става “.  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР